Home Najnovije Bišćan: Potpuno smo deklasirali Hajduk, nismo zaslužili poraz

Bišćan: Potpuno smo deklasirali Hajduk, nismo zaslužili poraz

179
0

“Sigurno da smo razočarani. Mislim da smo bili puno bolja momčad, držali smo sve pod kontrolom, potpuno nadigrali Hajduk, imali i vodstvo i penal. Mislim da smo ih potpuno deklasirali igrački. Ali tako je to u nogometu, treba to prihvatiti i čestitati Hajduku na pobjedi. Nama ostaje žal da nismo naplatili sve dobro što smo napravili bar jednim bodom”, započeo je Dinamov trener pa nastavio:

“Žao mi je što smo primili gol kako smo primili, pokušavali smo doći do pobjede i na kraju ni iz čega im dopustili korner. Nemam što zamjeriti igračima. Igrali smo kombinatorno, hrabro. Sve se svelo na taj jedanaesterac. Da smo ga realizirali, vjerujem da bismo sve okrunili uvjerljivom pobjedom. Mogu biti zadovoljan većim dijelom utakmice, ali treba iz ovoga izvući i pouke. Spremamo se za utorak.”

“Imali smo jedanaesterac i kontrolu lopte, Hajduk praktički nije ozbiljnije zaprijetio. Jedanaesterac nas je malo psihički poljuljao, znali smo da smo mogli utakmicu privesti kraju, a onda nešto zaluta, malo pogriješiš i vratiš protivnika u igru. Događa se. Jako sam zadovoljan kako smo igrali, bili smo puno bolji nego prošlu utakmicu i zaista nismo zaslužili ovaj poraz”, dodao je Bišćan pa zaključio:

“Astana? Ako ćemo biti na ovom nivou, imamo se čemu nadati. Siguran sam da ćemo biti dobri. Pražnjenje je veliko jer smo izgubili nešto što smo zaslužili, no moramo se što prije izbiti to iz glave. Čekaju nas možda i dvije najvažnije utakmica u sezoni. Ali ako budemo igrali ovako, mislim da neće biti problema.”

Previous articleZelenski objasnio zašto protuofenziva ide sporije nego se očekivalo
Next articleTraga se za nestalom osobom u moru kod Novigrada

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here