Home Sport Bišćan uoči Slavena: Ništa ne može umanjiti činjenicu da sam ponosan na...

Bišćan uoči Slavena: Ništa ne može umanjiti činjenicu da sam ponosan na igrače

922
0

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Slaven Belupa (Gradski stadion, 17.30 sati) u utakmici 18. kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka ne zna za poraz u ogledima protiv Slavena već 25 prvenstvenih utakmica.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica, najviše zbog suparnika koji je u zadnje vrijeme pokazivao da je čvrsta i organizirana momčad, ustvrdio je Igor Bišćan, trener Rijeke, uoči ogleda u Koprivnici naglasivši da eventualan poraz ne može pokvariti dobar dojam.

– Da mi je netko prije prve utakmice na klupi Rijeke ponudio ovoliki broj pobjeda i dobrih igara i sada uzme tri boda protiv Slavena, ja bi to sigurno prihvatio. Ništa ne može umanjiti činjenicu da su dečki odigrali niz dobrih utakmica. Bodovi su bitni i šteta bi bilo da pokvarimo dobar dojam, ustvrdio je Bišćan, a optimističan uoči posljednje utakmice bio je i Dario Župarić.

– Očekuje nas teško gostovanje u teškim uvjetima. Idemo igrati svoju igru, dati maksimum i ako budemo igrali kao dosad upisat ćemo pobjedu, ustvrdio je Dario Župarić.

Previous articleZbog kvara na grijanju otkazani programi u HNK Zajc
Next articleVIDEO: Time Out o Adventu u Rijeci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here