Home Sport Bišćan: Za EP želim imati i neke igrače koji su u seniorskoj...

Bišćan: Za EP želim imati i neke igrače koji su u seniorskoj momčadi

59
0

Igrači su vidjeli koliko su dobri kada su disciplinirani i ozbiljni, rekao je Igor Bišćan, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine koja je u Londonu, u prijateljskom ogledu, pobijedila Englesku U21 s 2-1.

– Prostora za napredak uvijek ima, ali na ovoj utakmici smo vidjeli da možemo protiv svakoga odigrati konkurentno i dobro kada smo ozbiljni. Lijepa je ovakva pobjeda prije nastupa na Europskom prvenstvu, a uoči tog natjecanja najviše želim zdrave igrače. Isto tako, bilo bi lijepo kada bi mogao računati na neke igrače koji su već sada u seniorskoj momčadi. Volio bih i da Palaversa i Kačavenda uhvate kontinuitet igranja jer su nam važni igrači u momčadi, rekao je
izbornik Bišćan nakon slavlja u Londonu.

– Ova pobjeda protiv Engleske je uistinu velika. Pobijedili smo vrlo snažnu momčad i naravno da ću pamtiti ovaj uspjeh. Protiv suparnika kao što je Engleska vrlo važno je izdržati na početku, taj pritisak od petnaestak minuta. Većim dijelom utakmice smo se branili, ali smo osim dva pogotka i mi imali još neke prilike. Odigrali smo vrlo dobru i ozbiljnu utakmicu te smo sve bolje izgledali na travnjaku kako je susret prolazio, završio je Bišćan.

Previous articleMiletić nakon izjave kako je najviše pedofila među učiteljima: Ja se borim za učitelje!
Next articleTuttomercato: PSG nudi 12.5 milijuna eura za Vuškovića

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here