Home Vijesti Bivša HDZ-ovka komentirala Buntićevo nasilje nad ženom: ‘Ona loše glumata i skviče...

Bivša HDZ-ovka komentirala Buntićevo nasilje nad ženom: ‘Ona loše glumata i skviče aj aj, ne udaraj me’

378
0

Ivona Milinović, bivša HDZ-ovka i gradska vijećnica koja je izbačena iz HDZ-a nakon što je u podcastu Velebit iznijela niz kontroverznih izjava vezanih uz srpsku nacionalnu manjinu, sad je podržala šatoraškog popa koji je jučer napisao, komentirajući Buntićevo nasilje nad ženom, kako puno muževa trpi maltretiranje.

Na Facebooku je Milinović napisala:

“Danas više ne smiješ reći da postoje nasilne žene. I žene koje su spremne svima uništit živote ako nije po njihovom. Odmah podržavaš nasilje. Čak i ako postoji dokaz tome da lažu.

Ima jedan sad aktualan slučaj gdje ž reena tvrdi da je jedva izvukla živu glavu i pobjegla kroz balkon. Njen “dokaz” je audio snimka. Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izadje van i iseli iz kuce i da mu je dosta njezinih incidenata.

A ona loše glumata i skviče “aj aj, ne udaraj me”, on puno iskrenije zvuči kad pita “ma tko te udara”. Inače, snimka jasno pokazuje da je ljuta jer je ostao 3 sata vani, i kad mu smješta snimanje sama govori “E sad ćeš vidit svog boga”. Baš tako se usude ponasat žrtve nasilja. Inače, ozljeda nema utvrdjenih, a kao mlatio ju tip od 130 kila.

Kaže da ju 5 godina tuče ali trpila je jer ga ne moze preko noći prestat voljet. Na njezinim društvenim mrežama izjave punje ljubavi, “srce moje, ljubav moja”, Louis Vuitton torbice, i napumpane usne koje nasilnik plaća.

Dobro, ima i par slika djeteta iz bivšeg braka koje je bez problema ostavila bivšem muzu na skrb. Da se bar borila za svoje dijete iz bivšeg braka upola koliko se potrudila inscenirat ulogu žrtve dugogodišnjeg nasilja.

Zbog ovakvih, žrtvama nasilja nerijetko nitko ne vjeruje. A mediji propustaju vidjet nelogicnosti njezinih izjava, i snimke koju im je dala. Nije sposobna ni odglumit. Ali ni ne treba. Jer danas se sudi ionako bez suda”.

Previous articlePoskupjelo gorivo svih vrsta
Next articleOpća mobilizacija u Novskoj uoči gostovanja Rijeke: ‘Bježite sa posla, mijenjajte se za smjene, bježite od svojih žena…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here