Home Sport Bivši golman Barcelone optužen da je htio djevojku prijetnjama natjerati na pobačaj

Bivši golman Barcelone optužen da je htio djevojku prijetnjama natjerati na pobačaj

74
0

Jasper Cillessen, bivši golman Ajaxa, Barcelone i Valencije, optužen je da je svoju bivšu djevojku Mariju Moran ucjenjivao privatnim porukama i fotografijama. Naime, Moran tvrdi da je neposredno prije Svjetskog prvenstva u Kataru došlo do rasprave o tome koliku će Cillessen alimentaciju plaćati za dijete koje su dobili, a onda su otkriveni i detalji iz prošlosti.

“Jasper mi je nekoliko puta prijetio i ucjenjivao me, čak i dok sam bila trudna. Jako sam ga se bojala. Htio me natjerati na pobačaj, govorio je da će objaviti moje privatne fotografije i videozapise ako ne pobacim. Svaki dan me ucjenjivao. Nisam smjela ni pričati s medijima”, rekla je Moran za španjolski Story.

Njena odvjetnica je istaknula kako je Cillessen optužen za napuštanje obitelji i činjenicu da dosad nije uplatio ni euro za kćer koju je u listopadu 2021. dobio s Marin. Moguća je čak i kazna zatvora ako se sve optužbe pokažu točnima. Cillessen trenutno igra za NEC Nijmegen i našao je novu ljubav s Charlene Zwiers, ali Moran kaže da je to ne zanima.

“Ne zanima me njegov život, bitna mi je samo moja kćer. Moram biti sigurna da ona ima što jesti. Čovjek koji nikad nije pitao za svoju kćer, čak ni kad je bila u bolnici zbog problema s disanjem… takav čovjek ne zaslužuje nikakvo poštovanje. Znao je da mu je kćer jako bolesna i nije ga bilo briga”, zaključila je španjolska novinarka.

Previous articleŠokantan obrat u priči oko smaknutog ukrajinskog junaka: ‘Pa to uopće nije Timofej!‘
Next articleDugo čuvana tajna o napetim pregovorima napokon je otkrivena: ‘Evo kako sam okončao jednu od najkrvavijih bitaka od 2. svjetskog rata’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here