Home Najnovije Bivši hrvatski branič: Čudno mi je da Dinamo nije vratio Pjacu

Bivši hrvatski branič: Čudno mi je da Dinamo nije vratio Pjacu

155
0

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ješe u HRT-ovoj emisiji Stadion komentirao je sve utakmice osmoga kola SuperSport HNL-a. Među ostalim, govorio je o pobjedi Dinama nad Slaven Belupom (3:0) i ljetnom prijelaznom roku hrvatskog prvaka. ”

“Odlična utakmica Dinama, dominacija od početka iako je Slaven mogao zabiti prije prvog gola. Ipak, mislim da Slaven ne bi izdržao do kraja protiv ovakvog Dinama. Dinamo ima veliku individualnu i momčadsku kvalitetu. Hajduk ovisi o Livaji, a u Dinamu ima puno igrača. Vidović je jako dobar igrač i veliko pojačanje za Dinamo. Lagana pobjeda”, rekao je Ješe, pa komentirao Dinamove transfere.

“Po meni nije dobar prijelazni rok, dovedeni igrači su na tribini ili na klupi. Mislim da strana pojačanja koja dođu u Dinamo moraju donijeti kvalitetu i biti barem starteri. Nažalost, najbolja pojačanja će im tek sad stizati, Halilović i Ademi. Mislim da će Jakirović dovesti još igrača na zimu”, smatra Ješe.

Rijeka je u derbiju kola pobijedila Osijek na Rujevici (2:1), a oba pogotka postigao je bivši dinamovac Marko Pjaca, koji je došao kao slobodan igrač iz Juventusa. “Prije par emisija rekao sam kako bih volio da se vrati, ali me iznenadio već u prvoj ozbiljnoj utakmici u kojoj je krenuo od početka. Vidjelo se da uživa u igri i da je opušten, on je klasa, po meni je bio odabir krive države za posudbe.

Italija je teška za uspjeti, po meni je tu radio pogreške. Izgubio je par godina s ozljedama i posudbama. Ovo mu je nova prilika, sigurno da će donijeti novu dimenziju HNL-u jer je klasa od igrača i nadam se za reprezentaciju. Ako ovako nastavi, bit će kandidat za reprezentaciju, sigurno može donijeti dimenziju više.

Puno će donijeti Rijeci, s njim može biti još bolja. Čudno mi je da ga Dinamo nije vratio, s obzirom da je Dinamu donio 25 milijuna eura, a na toj poziciji su dovodili igrače koji su se pokazali kao promašaji. Mislim da si morao vratiti svoje dijete iz omladinske škole. Mislim da bi se on tamo prilagodio, iako mu je možda lakše u Rijeci s manje očekivanja”, smatra Ješe.

Previous articleGreenpeace: Po omjeru ulaganja u ceste i željeznicu Hrvatska među najgorima u Europi
Next article‘Brazilski lutajući pauk vas može ubiti, ali uzrokuje i bizarnu nuspojavu! Ovo je nada za milijune muškaraca…‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here