Home Sport Bivši napadač Rijeke otvorio dušu za ‘The Sun‘: ‘Dalić me nije niti...

Bivši napadač Rijeke otvorio dušu za ‘The Sun‘: ‘Dalić me nije niti nazvao, na internetu sam saznao da sam otpao za Katar‘

154
0

Sjajni napadač Glasgow Rangersa u sebi je kupio ljutnju, bijes. No više nije mogao izdržati. Dva mjeseca nakon sjajnog Svjetskog prvenstva za reprezentaciju Hrvatske u Kataru Antonio Čolak odlučio je progovoriti o svojim osjećajima koji su ga preplavili kada je izbornik Zlatko Dalić odluči ostaviti ga na klupi.

Očekivalo se da će Čolak, zajedno s klupskim kolegom Bornom Barišićem, biti dio hrvatske reprezentacije na Mundijalu, no nije tako ispalo.

– Dalić me nije niti nazvao – kazao je Čolak za britanski “The Sun” i nastavio:

– Saznao sam da nisam u momčadi prateći uživo prijenos objave putnika na internetu. Ne želim više to niti komentirati. Sretan sam zbog trećeg mjesta moje Hrvatske, nevjerojatan je to uspjeh za tako malu državu. Nadam se da mogu biti dio ekipe u budućnosti. Gledao sam Bornu i ostale reprezentativce, sve su

Barišić mu je iz prve ruke prenio što se događalo na Mundijalu.

– Dao mi je i da držim njegovu medalju, teška je… – kazao je Čolak.

Osvrnuo se na Dalićev izbor napadača.

– U sastavu su bili neki igrači koji nisu ni izbliza imali moje brojke. Nisu niti igrali u Ligi prvaka, niti išta slično. Stoga sam bio vrlo frustriran.

Čolaku je 29 godina, a vjeruje kako i dalje ima vremena da se nametne i napravi nešto s reprezentacijom. U trenutku kada je objavljen popis Čolak je imao 13 nastupa i 11 golova u škotskoj ligi i bio je vodeći strijelac.

U vrijeme objave popisa Škoti su posebno isticali Dalićev potez da pozove Antu Budimira koji je za Osasunu u prvenstvu u tom trenutku zabio samo jedan gol. U svakom slučaju, povijest pišu pobjednici. Čolak ima pravo na svoj osobni bijes, no Dalić je izabrao momčad koja je osvojila broncu i na koncu je to ono što će se pisati. A na Čolaku je, kako je i sam kazao, da se nametne i iskoristi vrijeme koje je pred njim.

Previous articleInstagram i Facebook nisu radili tisućama korisnika, je li kod vas sve ok?
Next articleDanas novo ročište Hrvatima u Zambiji. Dvoje ima malariju?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here