Home Vijesti Bivši Putinov savjetnik koji je kritizirao rat u Ukrajini hospitaliziran u nerazjašnjenim...

Bivši Putinov savjetnik koji je kritizirao rat u Ukrajini hospitaliziran u nerazjašnjenim okolnostima

95
0

Anatolij Čubajs, bivši šef Rosnana i bivši predstavnik Vladimira Putina za održivi razvoj u međunarodnim organizacijama, primljen je u europsku bolnicu s Guillain-Barréovim sindromom, izvještava Ksenia Sobchak na svom Telegram kanalu.

“Upravo sam razgovarala s Avdotjom. Stanje mu je nestabilno. Odjednom se počeo osjećati loše, počele su mu trnuti ruke i noge. Evo što sam Anatolij Borisovič kaže: “Primljen sam u europsku bolnicu i dijagnosticiran mi je Guillain-Barréov sindrom. Moje stanje je srednje teško i stabilno”, rekla je Sobčak.


Guillain-Barréov sindrom (GBS) je rijetko stanje u kojem ljudski imunološki sustav utječe na vlastite periferne živce. Početni simptomi Guillain-Barréovog sindroma uključuju slabost ili osjećaj trnaca. Obično počinju u nogama, a zatim se mogu proširiti na ruke i lice. Kod nekih ljudi ti simptomi mogu dovesti do paralize nogu, ruku ili mišića lica.
Prema Telegram kanalu Beware the News, stručnjaci u zaštitnim odijelima pregledavali su prostoriju u kojoj je bio Chubais kada mu je pozlilo dok su policajci ispitivali svjedoke.

Previous articleTadić: Pet, šest igrača se žalilo na poluvremenu, čak su i neki koji su tražili izmjene morali ostati do kraja!
Next articleU Gradu Rijeci ne caruje intuitivni um: ‘Prodaj gradsko zemljište da bi izgradio garažu!!!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here