Home Mozaik Bizarna fotografija s groblja koja kruži mrežama: Odajući počast poginulim borcima, vidio...

Bizarna fotografija s groblja koja kruži mrežama: Odajući počast poginulim borcima, vidio je nešto užasno (FOTO)

237
0

Pitate li američke stručnjake za paranormalne pojave koji to mjesto smatraju iznimno aktivnim u Sjedinjenim Državama, odnosno punim duhova, većina će odmah spomenuti Gettysburg.

U okolici tog grada u Pennsylvaniji 1863. godine odigrala se jedna od najvećih bitaka u povijesti Sjeverne Amerike, a procjene govore da je tamo tijekom tri dana žestokih borbi stradalo više od 46 tisuća ljudi.

U ta 72 sata srpnja, Union Army je porazila Konfederate i usmjerila građanski rat u svoju korist, a do danas je zabilježeno na stotine svjedočanstava da se duše poginulih boraca i danas vide na sve strane.

Tako se neki dan jednom korisniku Redita učinilo da ima posla s drugom stranom:

– Otišao sam posjetiti groblje da se poklonim i primijetio sam da se iza stabla nešto miče. Slikao sam i dobio ovo. Moram priznati da je to bilo jako intenzivno iskustvo – napisao je uz objavu koja je skupila više od stotinu komentara.

– Da, zadnji put kad sam prošao jedno od bojišta, čuo sam korake oko sebe i čovjeka koji je izvikivao naredbe – odgovorio je još jedan potencijalni svjedok paranormalnog, dok je drugi “redatelj” dodao da mještani često na tom području čuju topove, pozive da marš ili vatru.

Inače, jedan od najintrigantnijih “paranormalnih” snimaka dolazi iz šume u blizini Gettysburga.

Snimljen je prije mnogo godina, 2001. godine, u vrijeme kada se video zapisima nije moglo tako lako manipulirati alatima za obradu.

Ukratko, tog dana se jednoj obitelji činilo da iz daljine gleda vojnike kako marširaju, pa su to i snimili.

Previous articleNovinar uhićen u sukobu policije i Torcide: “Na Desincu se dogodio policijski teror”
Next articleNa četiri kotača pristiže Food Truck Festival – najzabavniji gastro event ovog ljeta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here