Home Najnovije Bjelica: Bila bi mi velika čast postati selektorom Hrvatske!

Bjelica: Bila bi mi velika čast postati selektorom Hrvatske!

114
0

Nenad Bjelica, nekadašnji trener Dinama i Osijeka, tijekom Svjetskog prvenstva radi na HRT-u kao stručni analitičar. Bjelica je odgovarao na pitanja koja su mu pratitelji nogometa postavljali na Facebooku. Jedno od mnogih bilo je pitanje o Mateu Kovačiću i njegovoj ulozi u reprezentaciji Hrvatske.

“Kovačić bolje igra u klubu, no njegov su problem Brozović i Modrić u sredini terena. Njih trojica dosta teško funkcioniraju jer su slični tipovi igrača. Kovačić je puno bolje igrao kad je bio ili s Brozovićem ili s Modrićem. Hrvatska je pobjeđivala i u takvom sastavu. Treba onda neke druge stvari posložiti da bi momčad bila u ravnoteži”, objasnio je Bjelica.

Bjelica je odgovorio na pitanje vidi li se jednog dana kao izbornik Hrvatske. “Nakon 15 godina trenerske karijere moram biti spreman. Prošao sam sve i svašta. Međutim, fokusiran sam trenutno na klupski nogomet. Hoće li jednog dana doći poziv za vođenje reprezentacije? To će vrijeme pokazati. Meni bi, kao i svakom hrvatskom treneru, to bila velika čast”, rekao je Bjelica.

Previous articleKosovo zatražilo od FIFA-e da mu pokloni stadion iz Katara na kojem će igrati Srbija
Next articleKreće gradnja trećeg traka autoceste od Zagreba prema Rijeci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here