Home Vijesti ‘Bježi kad se kolju svinje, ne podnosi krv, nije ubio Đokiće’ –...

‘Bježi kad se kolju svinje, ne podnosi krv, nije ubio Đokiće’ – Džonićevi sinovi u zatvoru pričaju da im je otac nevin i plašljiv

2
0

Milan i Stefan, sinovi Gorana Džonića, prvoosumnjičenog za ubojstvo svojih rođaka Gorana, Gordane i Lidije Đokić, duboko su uvjereni u očevu nevinost, što su rekli majci Suzani kada ih je posjetila.

Podsjetimo, Goran Džonić uhićen je zbog sumnje da je 26. rujna ubio tročlanu obitelj Đokić, a nakon uhićenja u zločin je umiješao sinove Milana i Stefana, a potom i mještane Moravca, braću Kostadina i Aleksandra. Milošević. Svi su u pritvoru u Nišu.

– Sinovi su uvjereni da tako krvavi čin nije mogao izvesti sam, a to je rekla njihova majka Suzana, koja je ovih dana bila u četvrtom posjetu suprugu. Neutješno je plakala cijelo vrijeme jer su sve muške glave u njezinoj obitelji bile iza rešetaka – kaže dobro upućen izvor upoznat s događanjima u pritvorskoj jedinici niškog zatvora.

Navodno su braća, koja se nisu vidjela od uhićenja, a imaju solidan alibi, rekla drugima da njihov otac nije kriv.

– Naš otac je plašljiv čovjek, bježi iz dvorišta kad se kolje svinja da ne čuje ciku i ne vidi krv. Nije mogao biti egzekutor, a možda je pomogao u tom zločinu upravo zato što se nekoga bojao, jer mu je netko ozbiljno prijetio. Njegova je narav takva da ne bi mogao sam. Pa i kad noću izađe, boji se da ga netko ne napadne – ispričala su braća koja su, kako su ispričali svjedoci, u noći zločina bila na poslu.

Ni braća Džonić nisu se susrela prilikom posjete.

– Redovito se pozdravljaju preko straže i pitaju jedan za drugog. Stefan se dobro drži, vojnik je i nije mu drago što je ovdje, ali stoički izdržava. Milan, koji je vatrogasac, malo je izgubio živce – kaže izvor. Podsjetimo, u kući Stefana Džonića pronađen je ukradeni novac koji je navodno pripadao obitelji Đokić.

U zločin je i sam Goran Džonić umiješao svoje sinove, a potom promijenio iskaz.

– Milan se nikada nije odvajao od obitelji, jako je dobar. Molim vas, pustite moje sinove, oni nisu ništa krivi – navodno je na posljednjem ispitivanju rekao bivši vatrogasac.

Previous articleJugo 45 počeo se proizvoditi na današnji dan 1980.
Next articleRakitić: Hajduk? Nikad ne reci nikad!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here