Home Vijesti Blečić: Neka Komadina zbog 3.maja proglasi elementarnu nepogodu!

Blečić: Neka Komadina zbog 3.maja proglasi elementarnu nepogodu!

1058
1

Propadne li 3. maj, u Primorsko-goranskoj županiji treba proglasiti izvanredno stanje jer o tome izravno ovise životi 20 tisuća žitelja, i taj bi događaj bio ravan elementarnoj nepogodi, istakno je na tiskovnoj konferenciji Liste za Rijeku Predrag Blečić. Iako su jako zakasnile, Lista za Rijeku podržava mjere Grada i Županije za odgađanje stečaja. Trajno rješenje treba tražiti u radničkom dioničarstvu ili osnivanju konzorcija tvrtki s našeg područja koje bi preuzele 3. maj.

Član predsjedništva Zlatko Moranjak istaknuo je kako su sve najveće nacionalne stranke i hdz i sdp i hns su zbog ‘nacionalnog interesa’ za likvidaciju brodogradnje i 3.maja, a njihove lokalne organizacije nisu sposobne nametnuti svoj stav centralama.
– Ako vladajuća stranka u Rijeci i podružnica vladajuce stranke na razini države ne mogu nametnuti 3.maj niti kao najvazniju temu u vlastitim strankama, postavljamo pitanje kakva je onda težina Obersnelovih, Komadininih ili Hlačinih poruka javnosti?, istaknuo je Moranjak.

1 COMMENT

  1. Neki političari su “elementarna nepogoda” sami po sebe. Ne znan kako bi puku pomoglo ako bi to i javno priznali.
    Ja san najmračneji … zajeno će sen bit boje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here