Home Biznis Bogatiji uskršnji stol s ponudom iz Valfrescodirekt kužine

Bogatiji uskršnji stol s ponudom iz Valfrescodirekt kužine

336
0

Valamarova online trgovina s dostavom za svoje kupce je pripremila najukusnije uskršnje delicije s odličnim popustima. Iskoristite promo kod: ZEKODIREKT10 u periodu od 22.ožujka do 3.travnja i ostvarite 10% popusta na ukupnu vrijednost kupovine uz minimalnu narudžbu od 200 kn.

U Valfresco Direkt kužini pripremaju se gotova i polugotova jela od vrhunskih namirnica lokalnih proizvođača i OPG-ova prema tradicionalnoj recepturi. U posebnoj Valfresco Direkt uskršnjoj ponudi tako možete pronaći pečenu domaću janjetinu, kuhanu šunku, mladi luk, te neizostavnu domaću pincu. Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i kućanske potrepštine koje se inače kupuju u marketu.

Valfresco Direkt dostavlja vaša omiljena jela, kao i sve druge potrepštine na području Istre, Rijeke i okolice, te otoka Krka. Kupci pritom sami biraju vrijeme dostave u dva termini, svakoga dana, uključujući nedjeljom i blagdanima. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 300 kuna vrijednosti.(promo)

Više informacija o promotivnoj ponudi pronađite na stranici: www.valfresco.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here