Home Vijesti Boras Mandić: U nedjelju birajte bolje, više i ambicioznije

Boras Mandić: U nedjelju birajte bolje, više i ambicioznije

1185
0

Sarac_Boras_Mandic„Program Bolji Matulji je program zapošljavanja naših ljudi, stvaranja boljih gospodarskih uvjeta našim gospodarstvenicima i obrtnicima. To je program obrazovanja jer obrazovani ljudi potiču razvoj, razvoj potiče napredak, a napredak bolji život u Matuljima“, poručio je Miodrag Šarac, kandidat za načelnika općine Matulji, na konferenciji za medije održanoj u prostorijama HNS-a Matulji.

Tim Bolji Matulji, na čelu sa Šarcem, u sljedećih godinu dana planira izgradnju osam dječjih igrališta, i to u Bregima, Frančićima, Munama, Pasjaku, Šapjanama, Jušićima, Put Luskinu i na štacionu u Matuljima. Prvašiće će u rujnu dočekati besplatni udžbenici, a cilj je do 2018. godine uvesti jednosmjensku nastavu te primijeniti varaždinski model, u kojem su svi udžbenici za osnovnoškolce besplatni.

Bolje Matulje podržao je i Matuljac Marko Boras Mandić, dožupan primorsko-goranski, istaknuvši kako su Bolji Matulji platforma koja spaja različite ljude i jedan od brojnih primjera u Županiji koji dokazuje da osobe različitih svjetonazora mogu kvalitetno i uspješno surađivati kada je posrijedi dobrobit njihovih sredina.

Miodrag Šarac istaknuo i kako će kao odgovoran načelnik koji brine za ranjive skupine uvijek biti na raspolaganju jer je „u kriznim trenucima važno da općina bude sumještanin našim građanima.“

Posljednjih dana tim Bolji Matulji obilazio je naselja, sastajao se s ljudima, tražio konkretne probleme i iznalazio njihova rješenja. Tako je definiran detaljan popis komunalnih radova, a dogovorena je i bolja suradnja na razini općine i mjesnih odbora.

Na samom kraju, Miodrag Šarac i Marko Boras Mandić pozvali su stanovnike općine Matulji neka u nedjelju izađu na izbore. „Ako su građani zadovoljni s malom, samozatajnom i prosječnom općinom, birat će druge, već viđene opcije koje su ih do sada vodile. A ako žele bolje, više, ambicioznije, odabrat će Bolje Matulje“, zaključio je Mandić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here