Home Sport Ivan Krapić: Idemo u Dubrovnik po trofej, znamo koliko vrijedimo

Ivan Krapić: Idemo u Dubrovnik po trofej, znamo koliko vrijedimo

2742
0

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Idemo u Dubrovnik po trofej, znamo koliko vrijedimo. Igrali smo par puta s Jugom ove godine, nema razloga da ih se bojimo. Idemo odigrati najbolje što možemo, pokazali smo na Kantridi da ih možemo svladati, rekao je Ivan Krapić za Radio Rijeku

Pred vaterpolistima Primorja novi je važan natjecateljski zaveslaj. Petak i subota donose Final Four Regionalne lige u Dubrovniku. Nakon što je osvojio prvo mjesto u regularnom dijelu natjecanja, Jug je dobio domaćinstvo završnog turnira, u kojem ove sezone Riječanima želi preoteti titulu. Podsjetimo, Primorjaši su prošle godine uvjerljivo, bez poraza osvojili regionalno natjecanje. Na putu do finala momčadi Ivana Asića stoji Jadran, protivnik u polufinalu koje je na rasporedu u petak u Gružu (21 sat). Od ekipe iz Herceg Novog Riječani su posljednji put poraženi 2011. godine.

Igrali smo protiv Jadrana par puta ove godine. Znamo se i otprije, to je poletna, mlada momčad koja je dobro vođena. Ukoliko ne budemo pravi i maksimalno angažirani, mogli bismo imati problema. No, ne sumnjam u našu momčad i da utakmicu od početka ne odigramo kako treba, kako bismo što ranije riješili to u svoju korist, rekao je u današnjoj najavi polufinala kapetan Primorjaša Ivan Krapić te se osvrnuo i na drugi polufinalni sraz. I finale koje svi očekuju: Jug – Primorje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here