Home Vijesti ‘Bože budi kum i mojoj dici…a ja bi tija u rvacke vode!’

‘Bože budi kum i mojoj dici…a ja bi tija u rvacke vode!’

1363
2

20161126_114417Iako je kum Bože Petrova nakon medijskih natpisa odustao od mjesta zamjenika generalnog direktora Hrvatskih voda, posljednji slučaj pokušaja političkog uhljebljivanja ne prestaje skandalizirati hrvatsku javnost.
Korzom se danas prošetao i riječki pučki tribun Mario Miočić Stošić koji je svoj stav ispisao na transparentu.

2 COMMENTS

  1. Kakav riječki pučki tribun?! Čijeg to puka? Neki neubrojivi starac koji piše gluposti na transparentima mene sigurno ne predstavlja. A taj takozvani “kum Bože Petrova” je ustvari već bogat čovjek koji se obogatio pameću i sposobnošću. Zato ga je naivni Petrov transparentno htio staviti na neku funkciju gdje bi njegove kvalitete došle do izražaja. Samo što ste vi novinari klasično nelogični i neracionalni, pogonjeni niskim strastima. Što ne istražite Mrak-Taritaš i njene malverzacije sa nekretninama? Ili Jakovinu i njegove malverzacije sa poljoprivrednim terenima i državnim poticajima? Oštetili su Hrvatsku za barem desetke (ako ne i stotine) milijuna kuna. Počnite napokon raditi svoj posao.

  2. evo jedan lajk za marina ! opet je “pogodija u sridu” … žao mi je što nije shvatio poruku inženjer zaštite na radu …. treba čitati , čitati i razumjeti ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here