Home Mozaik Brazilski glasnogovornik na udaru kritika zbog zlostavljanja mačke: Zgrabio je životinju na...

Brazilski glasnogovornik na udaru kritika zbog zlostavljanja mačke: Zgrabio je životinju na konferenciji i bacio je na pod

214
0

Nogometna reprezentacija Brazila u vrlo dobrom raspoloženju dočekuje nadolazeću utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske. Južnoamerikanci su za mnoge ostavili najjači dojam dosad, a svojim zaraznim raspoloženjem, kojemu je glavna pokretačka snaga glazba, osim nogometnih simpatizera privlače i – mačke!

Na posljednjoj konferenciji za novinare, na kojoj je Vinicius bio pred novinarima, s njim i PR timom, “slavu je ukrala” mačka koja je dobrih pola sata sjedila u dvorani, a onda, “tražeći pozornost” , skočila je na stol točno ispred dvojice reprezentativaca.

I tu se protegnula. Mačka ko mačka.

PR Brazil se odjednom našao u nelagodnoj poziciji, bio je u dilemi treba li intervenirati ili pustiti da stvari idu svojim tokom, odnosno ostaviti mačku na miru, a Oada se odlučio za prvo. Ustao je, mirno prišao “uljezu” i počeo ga maziti, bio je to izuzetno sladak prizor, ali samo do trenutka kada je PR objema rukama uhvatio mačku i grubo je bacio sa stola.

Njegova reakcija izazvala je ponajviše kritike i osude ljudi na društvenim mrežama koji su se, zabrinuti za ljupku macu, pitali je li takav zahvat doista bio potreban. Neki su se čak šalili da će Hrvati u petak na konferenciji u Brazilu proći kao mačka.

Previous articleU 98. kolu igre Loto 7 osvojen je dobitak 6+1 u iznosu od 400.000,00kuna!
Next articleVIDEO: Perišić je stajao iza gola i žonglirao loptoma onda je uslijedila majstorija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here