Home Mozaik Bruka na dječjem igralištu: Žena se spuštala niz tobogan, pa ostala bez...

Bruka na dječjem igralištu: Žena se spuštala niz tobogan, pa ostala bez odjeće! Kamera sve snimila… (VIDEO)

675
0

Urnebesne snimke koje se svakodnevno pojavljuju na internetu mogli bi popraviti dan koliko god bio loš, a nedavno objavljena scena s dječjeg igrališta sve je rasplakala, naravno, od smijeha.

Žena koja se igrala s trogodišnjom djevojčicom doživjela je neviđenu sramotu, kada je spuštajući se niz tobogan ostala bez gornjeg dijela odjeće. Na TikToku se pojavio urnebesni video na kojem se vidi kako se žena sprema spustiti niz tobogan, prenosi “The Sun”.

Iza nje je dijete koje je pokušava gurnuti, kako bi što brže sišla, međutim, bijela majica koja je ostala pričvršćena za rub tobogana nije se “spustila” zajedno s tetom.

@lollyhodge

aunt slide – can’t stop laughing. funnier everytime

♬ original sound – Lolly Ho Dge

Klizeći, pričvršćena majica se polako podigla, a na kraju je žena ostala u donjem rublju na dnu tobogana, valjajući se od smijeha.

Ono što je najsmješnije od svega su zvukovi u pozadini, odnosno nekontrolirani smijeh žene koja je snimila cijelu scenu, a tetki je, naravno, trebalo malo vremena da dođe sebi od smijeha i pokuša ustati od ruba tobogana.

Video je postao viralan i pregledan je više od pet milijuna puta, a mnogi su se našalili da je trogodišnja djevojčica “znala što radi”

Previous articleImunolog Jonjić o omikronu: Potreban je oprez, ali nema dovoljno podataka za paniku
Next articleBrozović i Perišić briljirali u novoj pobjedi talijanskog prvaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here