Home Vijesti Butković: J. Kosor je zadnja koja treba govoriti o demokraciji

Butković: J. Kosor je zadnja koja treba govoriti o demokraciji

3227
1

Zbog novog “seta” izjava Jadranke Kosor o nedemokratskim smjenama nekih čelnih ljudi, reagira član Predsjedništva Oleg Butković. Kaže da primjer kako je J. Kosor raspustila ŽO Primorsko-goranske i Splitsko-dalmatinske županije i smijenila čelne ljude najbolje govori o njezinoj demokraciji.

– Ona je uistinu zadnja osoba koja bi trebala govoriti o demokraciji, 15. travnja 2011. u Rijeci i Splitu održane su sjednice ŽO HDZ-a, gdje smo kritički raspravljali o potrebi da se bolje pripremimo za izbore. Nekoliko dana poslije J. Kosor je na Predsjedništvu u Zagrebu čitala transkripte naših istupa pa smo shvatili da smo tajno snimani – kaže Butković.

Inače, vrhu stranke smeta što je J. Kosor u zadnji čas otkazala odlazak u Rim na sastanak europučana i audijenciju kod pape premda su joj bili rezervirali hotel sa 5 zvjezdica i aviokartu u biznis klasi, kako je, kažu, uvjetovala.(vecernji.hr)

Previous articleSP u biciklizmu: Opatijac Josip Rumac osvojio juniorsku broncu
Next articlePogledajte kamo odlazi najviše sredstava Europske unije

1 COMMENT

  1. Zanima me da li se je drug Butković počeo brijati? Ponosan grad jednog velikog čovjeka kao što je bio gospodin David Kabalin, a vlast? Koga taj mladac predstavlja i iz koje je škole/ideologije izašao?Da li je sam postao janjičar protiv drugarice Kosor ili je nahuškan na nju?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here