Home Vijesti Butković: ‘To je politička optužnica!’

Butković: ‘To je politička optužnica!’

786
2

USKOK-ova optužnica protiv mene politički je iskonstruirana s ciljem da me se diskreditira pred izbore u svibnju iduće godine, a za koje sam siguran da ću ih ponovo dobiti, rekao je Oleg Butković.

Gradonačelnik Novog Vinodolskog, predsjednik HDZ-a Primorsko-goranske županije te član predsjedništva najjače oporbene stranke tako je komentirao današnje napise u Novom listu.

Butkovića USKOK optužuje da je iz gradskog proračuna platio ljetovanje zamjeniku direktora Hrvatskih voda Siniši Šircu i njegovoj obitelji vrijedno 33 tisuće kuna. Širac je pak okrivljen za poticanje na zloporabu.

Novljanski gradonačelnik rekao je da će svoju nevinost dokazati na sudu.(radio rijeka)

2 COMMENTS

  1. Je, je, Butkoviću to je politička optužnica, a kakva je optužnica Vas osobno protiv Mila Biondića?Što ste Butkoviću zaboravili da niste vlast na državnoj razini?

  2. Gospodine Butkoviću ovdje se samo radi o tome jete li platili navedenu svotu Hotelu za svog stranačkog kolegu ili niste. Ako jeste onda se ne radi o nikakvoj političkoj osveti ili optužnici veće se od Vas očekuje za početak ostavka kao moralan čin a svemu ostalome će odlučivati sud.
    Plaćati nekom trećerazrednom trubaduru troškove Hotela, a onda od istoga očekivati da će poraditi za dobrobit Grada Novog Vinoolskog može samo nemojte se uvrijediti samo maloumna osoba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here