Home Vijesti Čak tri puta telefonirao dok je sijao smrt! Jedan poziv je posebna...

Čak tri puta telefonirao dok je sijao smrt! Jedan poziv je posebna misterija!

368
0

Masovni ubojica Vuk Borilović u svom krvavom pohodu obavio je tri telefonska poziva, priopćila je crnogorska Uprava policije. Javnost je doznala da je Borilović nakon brutalnog ubojstva Nataše Martinović i njezina dva sina hladnokrvno nazvao njezinog supruga Miloša rekavši mu da je ubio i njegovu i svoju obitelj. No ostala dva poziva ostaju neriješena, od kojih je jedan posebna misterija…

Ravnateljstvo policije (UP) oglasilo se opširnim priopćenjem u kojem rekonstruira kretanje i ponašanje pomahnitalog masovnog ubojice, u kojem između ostalog navodi kako je tijekom monstruoznog čina obavio čak tri telefonska razgovora! I to u različitim vremenskim intervalima, neki i kad je bio teško ranjen.

1. U 15:30 zove Miloša Martinovića: “Ubio sam i svoju i vašu obitelj”
“Ubio sam tvoju i svoju obitelj”, monstruozne su riječi koje je Vuk Borilović navodno uputio Milošu Martinoviću nakon što mu je ubio najmilije.

“Na temelju do sada provedenih izvidnih radnji, kao i iskaza, odnosno prikupljenih obavijesti, proizlazi da je oko 15.30 sati V.B. (34) obavio telefonski razgovor s još jednom osobom, čiji identitet ne otkrivamo zbog radi zaštite oštećenih i svjedoka, a u kojem je, između ostalog, objavio da je u svojoj kući lišio života obitelj koja je živjela s njim, odnosno dvoje malodobne djece”, stoji u priopćenju UP.

Prema neslužbenim informacijama koje su procurile u medije, vrijeme i opis ovog poziva poklapaju se s pozivom koji je ubojica uputio Milošu Martinoviću, ali rečenica koju je izgovorio i dalje navlači veo misterije oko cijelog slučaja.

Naime, Borilović do tog trenutka nije bio u kontaktu ni s kim od članova svoje obitelji, ni bliže ni dalje, a od svih žrtava bio je jedino u rodbinskoj vezi sa stricem Goranom Đurišićem kojeg je brutalno likvidirao.

2. 15:50 zove poznanika: “Neću preživjeti”

U medijima je također objavljeno da je jedan od tri poziva bio upućen poznaniku kojem je rekao da je teško ranjen i da najvjerojatnije neće preživjeti.

Naime, kako javlja UP, prilikom razmjene vatre s ubojicom, na kojeg je ispaljeno 20 projektila, jedan je policajac ranjen u predjelu glave.

“Do sada provedene mjere i radnje ukazuju da je jedan od ispaljenih projektila policijskih službenika pogodio V.B. i tom prilikom ga teško ranio. Nakon naizmjenične upotrebe vatrenog oružja od strane policijskih službenika i V.B., prema njihovim izjavama i prijavama, učinjeno je da je V.B. i V.B. ispaljen od strane policijskih službenika. u jednom trenutku više nije bilo upotrebe oružja od strane V.B.”, navodi se u priopćenju koje je stiglo i u redakciju “Blica”.

U istom dokumentu dalje se navodi da je ubojica potom uputio spomenuti poziv poznaniku čiji identitet nije otkriven i rekao mu da “neće preživjeti”.

“To potvrđuje i izjava svjedoka koji je oko 15.50 sati, odnosno dvadesetak minuta nakon prethodnog telefonskog razgovora razgovarao s V.B. telefonom da je V.B. da je teško ranjen i da misli da neće preživjeti”, potvrđuje policijsko priopćenje.

3. Poziv potpuna misterija

Crnogorska Uprava policije izvijestila je da je Vuk Borilović obavio još jedan telefonski razgovor dok je sijao smrt na Cetinju, odnosno navodno prije nego što je nazvao Miloša Martinovića, ne navodeći točan sat.

No, taj treći poziv i dalje je potpuna misterija, budući da policija nije precizirala njegov sadržaj, kao ni kome je upućen. Vlasti, navodno, iz sigurnosnih razloga ne žele objaviti s kim je Borilović razgovarao tijekom svog krvavog pira.

“Ovom razgovoru (s Milošem Martinovićem, ur. nov.) prethodio je još jedan razgovor čiji sadržaj i identitet za sada ne otkrivamo iz istih razloga (sigurnosnih), ali koji potvrđuju prijašnje optužbe (koje su oduzele život obitelji koja je s njim živjela)”, stoji u priopćenju.

Stoga se može zaključiti da je Vuk Borilović nakon ubojstva Nataše Martinović i njezinih sinova telefonirao dva puta, dok je treći telefonski poziv uputio teško ranjeni muškarac na rubu smrti.

“U interesu javnosti ističemo da na temelju prikupljenih informacija postoje indicije, temeljem iskaza osoba iz bližeg okruženja V.B., koje upućuju na promjene u njegovom ponašanju, ali ne i na mogućnost počinjenja ovakvog kaznenog djela., te je tom prilikom zakazan specijalistički pregled V.B.

Također ističemo da nema saznanja, niti je prijavljeno policiji, da je bilo ranijih sukoba, kao ni ranijih napada u posljednjem razdoblju od strane V.B. obitelji stanara. U istom smislu, izvršenje ovog teškog kaznenog djela ne treba povezivati ​​s bilo kakvim protuzakonitim ponašanjem iz prethodnog razdoblja”, poručuju iz policije uz apel na solidarnost i odgovorno izvještavanje o masovnom zločinu kakav Crna Gora pamti.

“Vrlo je važno, posebno u kontekstu brojnih neodgovornih komentara, najava, objava i ponašanja, spriječiti bilo kakve razloge za daljnje sukobe među obiteljima, a posebno u okviru negativnih običaja koje treba iskorijeniti na području Crne Gore”, stoji u policijskom izvješću.

Previous articleIpak nećemo dostići rekordnu 2019. turističku sezonu? ‘Dogodilo se jedno neugodno iznenađenje!’
Next articleOtputovali u Tursku na odmor pa nestali bez traga: Policija ne može locirati majku i sina (4)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here