Home Sport Caniggia: Maradonu je razorio pad na doping-testu. Obojica smo plakali

Caniggia: Maradonu je razorio pad na doping-testu. Obojica smo plakali

191
0

Prekjučer se navršilo dvije godine od smrti Diega Maradone. O životu i posljednjim danima za mnoge najboljeg nogometaša svih vremena, kao i o njegovom padu na dopinškoj kontroli tijekom Svjetskog prvenstva 1994., u razgovoru za Corriere dello Sport govorio je njegov nekadašnji suigrač Claudio Caniggia.

“Za njegovu sam smrt saznao čitajući portale. Prvo sam pomislio da je riječ o jednoj od uobičajenih glasina, onih koje se redovito demantiraju. Da je bolestan, da je u komi, da je mrtav, da je još uvijek živ. Potom sam shvatio da je informacija točna. Razgovarali smo dva mjeseca prije njegove smrti. Ne bih htio zvučati arogantno, ali mislim da sam mu ja bio najbliži od svih suigrača”, rekao je Caniggia.

Potom je prokomentirao Maradonin pad na doping-testu tijekom Svjetskog prvenstva 1994. godine i otkrio kako je legendarni nogometaš reagirao na njega.

“To ga je razorilo. Uspio sam doći u njegovu sobu i zagrliti ga. Malo smo toga rekli, tek nekoliko riječi. Diego je plakao, a plakao sam i ja. Osjećao se kao da je izdan. Fizički je bio na vrhuncu, trenirao je u Bostonu dvaput na dan. Uzeo je taj proizvod misleći da su u pitanju vitamini. Da budemo sasvim jasni, njemu nisu trebale droge da bi bolje igrao.”

Previous articleMessi oduševio Srbe: ‘Pokazao je kakav je’
Next articleCasemiro na brazilskoj presici govorio o Modriću

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here