Home Mozaik Casting za Miss Universe Hrvatske 2013

Casting za Miss Universe Hrvatske 2013

158
0

U petak 16.11. u hotelu Ambasador u Opatiji u 11 sati održati će se casting za Miss Universe Hrvatske 2013.godine.
Sve zainteresirane djevojke iz Istre i Kvarnera koje se žele natjecati na ovom prestižnom izboru ljepote moraju popuniti prijavnicu na www.miss-universe-croatia.hr. Casting se sastoji od intervjua i prezentacije u kupaćem kostimu.


Elizabeta Burg, FOTO: Fadil Berisha, New York

Djevojke koje žele sudjelovati na izboru Miss Universe Hrvatske 2013.,po pravilima Miss Universe Organization, moraju zadovoljiti nekoliko osnovnih kriterija: moraju imati navršenih 18 godina i ne smiju biti starije od 27 godina, s datumom 01.02.2013., ne smiju biti udane, rastavljene, niti poništenog braka, ne smiju biti majke niti u drugom stanju, moraju biti hrvatske državljanke s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (bez obzira što možda trenutno zbog školovanja privremeno žive negdje drugdje) i moraju najmanje šest (6) mjeseci prije finalnog izbora živjeti u Republici Hrvatskoj.

Castingu prisustvuje Direkcija Miss Universe Hrvatske; Marija i Vladimir Kraljević, Miss Universe Hrvatske 2003. Ivana Delač Đolo i aktualna Miss Universe Hrvatske Elizabeta Burg.

Lijepa Elizabeta intenzivno se priprema za svjetski izbor koji će se održati u Las Vegasu u prosincu, a kladionice i brojni portali izbora ljepote predviđaju joj ulazak u top 15 i visok plasman.

Previous articleIgor Linardić novi predsjednik udruge Slobodna Država Rijeka
Next articleRavnateljica učenicima zabranila stručni posjet deponijima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here