Home Vijesti Igor Linardić novi predsjednik udruge Slobodna Država Rijeka

Igor Linardić novi predsjednik udruge Slobodna Država Rijeka

3918
1

Na izbornoj skupštini Udruge Slobodna Država Rijeka, održanoj 12. studenoga, izabrano je novo vodstvo Udruge za predstojeće dvogodišnje razdoblje. Tako će u novom sazivu predsjednik Udruge biti Igor Linardić, zamjenik predsjednika Lucio Slama, a tajnik Vedran Adamec, dok su za preostala 4 člana predsjedništva izabrani Andrea Ponisch, Denis Pešut, Zlatko Moranjak i dosadašnji predsjednik Danko Švorinić.


Danko Švorinić i Igor Linardić (foto: andrej turina)

Prisutnim članovima predstavljen je rad Udruge u protekloj godini, s posebnim naglaskom na pristupanje međunarodnoj fondaciji Centre Maurits Coppieters, uspjehe malonogometne reprezentacije SDR – osvajanje međunarodnog turnira u Trstu i organizaciju 3. Kupa riječkog orla, izdavanje haiku/senryu i dječje slikovnice „Vito i Karolina: Riječki karneval“ te izdavanje razglednica i markica na temu broda Carpathia.

Najavljeni su i neki budući projekti: izdavanje riječkih srebrnjaka koji će se predstaviti javnosti do kraja godine, izdavanje erotske slikovnice „Vito i Karolina“ te dviju knjiga o riječkoj povijesti „Fiumanologija 4: Rijeka za radoznale“ i „Riječki kalendar“, ali i organizacija izložbi u prostorijama Udruge, o čemu će javnost na vrijeme biti obaviještena.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here