Home Mozaik Čeka drugu bebu s posinkom: ‘Zaspem, a ona mu se uvuče u...

Čeka drugu bebu s posinkom: ‘Zaspem, a ona mu se uvuče u krevet. I vrati se nakon seksa’

408
0

Ruska influencerica Marina Balmasheva (37) započela je vezu sa posinkom (23) kada je on bio na studentskim praznicima. Sada očekuju drugo dijete. Njegov otac i njezin bivši muž šokiran je njihovom vezom

Influencerica koja se tematski bavi mršavljenjem Marina Balmasheva (37) očekuje svoje drugo dijete s posinkom Vladimirom ‘Vovom’ Shavyrinom (23) kojeg je odgajala od njegove sedme godine.

Marina Balmasheva već ima kćer s 23-godišnjim Vladimirom. Njegovog oca Alekseja (47) Marina je ostavila kad je Vladimir još bio student – jer se u njega zaljubila.

Par, koji je danas u braku, iako nije jasno kada su se vjenčali, započeo je romansu tijekom praznika kada se Vladimir vratio kući s fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg muža i Vladimirovog oca samog s petero posvojene djece.

– Saznali smo za novu trudnoću na nasipu u Sukhumiju (crnomorsko ljetovalište).

Komentari na internetu variraju od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki koje je par dobio.

Nakon što je otkrila svoj odnos s posinkom, Marina je napisala: ‘Toliko ljudi mi govori da se našminkam, da stavim umjetne trepavice i da uvijem stidne dlačice – za svog mladog muža.’

– Ali postoji jedna stvar – zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulitom, visećom kožom i osobnošću kakva je. I ne želim se praviti da sam bolja nego što jesam – napisala je.

Ispričala je i kako je inzistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da njihov brak završi razvodom.

Njezin bivši muže Alexey ogorčeno je rekao novinarima: ‘Ona je zavela mog sina – prije nje nije imao djevojku.’

– Nisu se sramili seksati se dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije u pitanju moj sin – izjavio je za Daily Star.

– Došla bi u krevet našeg sina po noći dok bih ja spavao, a nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo – izjavio je Marinin bivši muž i Vladimirov otac Alexey.

Previous articleNorveški mediji strahuju od BBB-a. Policija: Dočekat ćemo ih sa smiješkom
Next articleTalijani iznijeli detalji prevare! Varala legendarnog nogometaša s trenerom i uništila 17 godina braka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here