Home Mozaik Čim je napunila 18 udala se za brata, a svadba je bila...

Čim je napunila 18 udala se za brata, a svadba je bila ludnica: Cijeli grad pozvan na romsku feštu, mladoženja doveo 73 kuma!

525
0

Chantel Kiely (18) udala se za svog rođaka Jima tijekom “sezone vjenčanja” u svom rodnom gradu u Irskoj. Njihovo vjenčanje izazvalo je veliku pozornost te je prikazano u epizodi My Big Fat Gypsy Wedding, a riječ je o pripadnicima “lutajućeg naroda” odnosno Roma iz Irske, koji čak deset mjeseci godišnje provode putujući svijetom, a zatim se vratite kući u prosincu zbog sezone vjenčanja.

Vjenčanje Chantelle i Jima bilo je posebno ne samo zato što su brat i sestra – rođaci su legalni u Velikoj Britaniji i Irskoj – već i zato što je cijeli grad bio pozvan na slavlje! Mladenkina haljina bila je ukrašena s 20.000 kristala, a djelo je omiljene modne dizajnerice u zajednici “putnika”.

Shantel je imala “najmanje sedam djeveruša”, kako prenose mediji, dok je mladoženja na događaj došao s čak 73 kuma, a cijelo slavlje obilježila je velika Barbie torta.

Dizajnerica koja je dizajnirala mladenkinu ​​haljinu, Telma Madin, kaže da su “jako fini ljudi”.

“Djevojke ovdje u Rathkillu vrlo su ugledne. Volimo reći da se irski ‘putnici’ vraćaju 50 godina unatrag, ali djevojke s ovog mjesta sežu 100 godina unatrag. Sve su jedna obitelj i mislim da je zato ovo mjesto tako bogati”, poručila je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here