Home Najnovije Ćorluka: Livaja najveća zvijezda? Možda u Dalmaciji, u Zagrebu sigurno nije

Ćorluka: Livaja najveća zvijezda? Možda u Dalmaciji, u Zagrebu sigurno nije

312
0
Screenshot: HRT

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i današnji pomoćnik izbornika Zlatka Dalića Vedran Ćorluka komentirao je brojna pitanja vezana za hrvatsku reprezentaciju. Ćorluka, koji je tek nedavno postao pomoćni trener u reprezentaciji, rekao je kako ne misli da je Marko Livaja najveća zvijezda u HNL-u.

“Bit ću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Livaja najveća zvijezda. Bez obzira što je odličan igrač i reprezentativac, što je donio Hajduku novu dimenziju i kvalitetu. Možda je to u Dalmaciji, ali u Zagrebu sigurno nije. Za mene kao dinamovca zvijezde su Oršić, Livaković… Moja podrška uvijek ide njima. No to ne znači da će zato biti pozvani u reprezentaciju”, rekao je Ćorluka za Sportske novosti pa dodao:

“Drago mi je što je Dinamo osvojio prvenstvo, nije mi drago što nije uzeo i Kup. Volio bih uvijek da Dinamo podiže pehare. No super je što se Hrvatska liga diže. Ovakav Hajduk, kakav je sada, probudio je i u nama dinamovcima, kao što se vidjelo u Kranjčevićevoj, protiv Osijeka, u Šibeniku i na derbiju s Hajdukom u Maksimiru, novu energiju.

Dinamo je imao jako veliku podršku u želji da se osvoji titula. Samo je navijače trebalo probuditi. Iako mislim da bi to moralo biti u dinamovcima od prvog kola sljedećeg prvenstva. Ne bi ih trebao poticati neki drugi klub.”

Previous articlePojavile se snimke koje su svi čekali, Cro Cop sparirao sa sinom, mali je stroj, pogledajte što je napravio slavnom ocu!
Next articleVIDEO: Stiže novi projektil za borbene dronove kojim Ukrajinci napadaju Ruse

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here