Home Sport Courtois pred Hrvatsku: Ako nađemo izdajicu, odletjet će iz reprezentacije

Courtois pred Hrvatsku: Ako nađemo izdajicu, odletjet će iz reprezentacije

231
0

Igrači belgijske reprezentacije Eden Hazard i Thibaut Courtois izašli su pred novinare kako bi razjasnili glasine oko sukoba u svlačionici nakon utakmice s Marokom. Negirali su nagađanja da je njihova reprezentacija u rasulu te tvrde da su sve probleme riješili na sastanku u ponedjeljak. Također, najavili su da će ići po pobjedu protiv Hrvatske.

“Ništa se veliko nije dogodilo nakon Maroka. Imali smo jedan dobar razgovor na kojem smo svašta rekli. Sad želimo pobijediti Hrvatsku. Imamo dva dana da se pripremimo. Rekli smo da moramo igrati bolje. Velika su očekivanja, a mi nismo pokazali dobru igru. Potrudit ćemo se da je pokažemo. Zajedno smo sjeli jučer, svi igrači i osoblje. Svi smo rekli ono što smo si morali reći. Odlučili smo da bi bilo bolje da iskusniji igrači dođu danas na presicu”, rekao je Hazard, a nadovezao se Courtois:

“Nemamo problema u momčadi. Te su priče izmišljene kako bi se stvorila loša atmosfera. Ali sad smo još više motivirani da pobijedimo Hrvatsku u četvrtak. Bio sam ljut kad smo izgubili od Maroka, ali za 20 minuta bilo je kao da se ništa nije dogodilo. Ima previše laži, pričale su se priče koje nisu istinite, da sam razbijao po svlačionici. Bili smo razočarani, ali nismo vikali, od toga nema koristi. Ako nađemo izdajicu, taj više neće biti u reprezentaciji.”

Previous articleBBC prognozirao rezultat utakmice Hrvatska – Belgija. ‘Njima je to kraj jedne ere’
Next articleHrvatski meteorolozi objavili veliku prognozu za zimu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here