Home Mozaik Čovjek posvojio dijete pa otkrio strašnu istinu: Ispostavilo se da nije dijete,...

Čovjek posvojio dijete pa otkrio strašnu istinu: Ispostavilo se da nije dijete, evo o čemu se radi!

64
0
Ilustracija: Pexels

Čovjek čija je obitelj 2010. usvojila djevojčicu za koju su mislili da je ukrajinsko dijete s patuljastim rastom kasnije je tvrdio da je ona ‘odrasla sociopatkinja maskirana u dijete’.

U novom dokumentarcu koji obrađuje sve detalje bizarnog i mučnog slučaja, tata nekontrolirano plače i od bijesa lupa šakom o pod, vičući da je njegova obitelj “zlostavljana”, prenosi Klik.hr.

Michael Barnett pojavio se u potpuno novom traileru za dokumentarnu seriju, The Curious Case of Natalia Grace, koja bi se trebala pojaviti na malim ekranima kasnije ovog mjeseca, 29. svibnja.

Trodijelna serija prati Michaela i njegovu suprugu Kristin, koji su prvi posvojili Nataliju Grace 2010., vjerujući da u svoj dom primaju šestogodišnje dijete.

Međutim, sumnje su počele rasti nakon što je par tvrdio da je Natalia postala nasilna i prijetila ubojstvom članovima obitelji. Roditelji su rekli da je Natalia “prijetila da će izbosti” njihovu djecu dok su živjeli s njima u Lifefathu u Indiani.

“Pokušala je otrovati i ubiti moju ženu,” nastavio je Michael, “jedne sam noći otvorio oči i Natalia je stajala u podnožju kreveta s nožem u ruci.” Njihov biološki sin Jake također je potvrdio takve tvrdnje, izjavivši: “Definitivno se nisam osjećao sigurno blizu Natalije.”

Nakon takvih dojava, obitelj je počela sumnjati u Natalijin identitet i posumnjala je da je zapravo odrasla osoba koja se ilegalno predstavlja kao dijete. Michael i Kristine odlučili su nešto poduzeti i podnijeli zahtjev ostavinskom sudu za promjenom Natalijine službene godine rođenja 14 godina unazad.

Zahtjev je odobren još 2012. godine, čime je Natalijina dob sa samo devet godina porasla na 23 godine. Nakon toga obitelj je odlučila otići u Kanadu te je 23-godišnjakinju prepustila samoj sebi u Laifettu nakon što joj je ustupila vlastiti stan.

Ali to nipošto nije bio kraj mukama jer su Barnettovi nakon toga dobili prilično ozbiljne optužbe za zanemarivanje zbog navodnog napuštanja djeteta. Međutim, Michael i Christine su uzvratili i umjesto toga tvrdili da su žrtve prijevare.

Michael, koji je tek nedavno oslobođen optužbi za zanemarivanje, upozorio je gledatelje u traileru da će saznati ‘istinu’ o visokoprofilnom slučaju, ali da im se ‘istina možda neće svidjeti’.

Previous articleDetalj koji se nije vidio u prijenosu. Pogledajte što je Rüdiger radio Haalandu
Next articleKihanje ga zamalo koštalo života, jedva se izvukao: Zbog toga je završio na operacijskom stolu (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here