Home Mozaik CP 9 zove na partijanje pod maskama

CP 9 zove na partijanje pod maskama

1039
0

Urnebesno, masovno, atraktivno i inovativno – »pusni tanci na elektro način« i ove će godine, u svom devetom izdanju, biti dio velike riječke karnevalske fešte pod maskama. Poznat i omiljen daleko izvan granica lijepe nam Rijeke, ali i Lijepe nam Naše, Carnival party zasigurno će još jednom dokazati kako se karneval može voljeti i na sasvim drukčiji, moderniji način, a sudeći prema prijašnjim manifestacijama, svakako okupiti i hrpu za partijanje spremnih mladih ljudi.
    I ovoga puta, jedan od zaključnih događanja 26. riječkog karnevala realiziran je u organizaciji brojnog tima, a uz pomoć Turističke zajednice Grada Rijeke, Grada Rijeke i neizostavnih sponzora. A da poznati spektakl u svom najnovijem ruhu publici ponudi još više, još bolje i drukčije nego ranijih godina, pobrinuli su se, a tko drugi nego – CP organizatori na čelu sa Željkom Vukovićem.
    – Promjene se prvenstveno tiču pretpartyja koji poprima oblik masovnog klupskog zagrijavanja. Naime, za petak, 20. veljače, pripremamo veliko partijanje u nekoliko riječkih klubova koji će gostima nuditi različite glazbene žanrove. Oni koji se neće moći odlučiti za jedan klub, moći će cirkulirati i Filter barom i Palachom, Discordijom, Indigo Lounge barom te ostalim mjestima s kojima smo još uvijek u pregovorima. Bit će to prvi pravi klupski CP koji će napraviti genijalan karnevalski štimung po gradu, ali i svim posjetiteljima koji nisu iz Rijeke predstaviti hvalevrijednu i izvrsnu klupsku ponudu našeg grada, najavio je Vuković.
    Nakon zagrijavanja, dan kasnije, kreće udarna CP noć s vrhunskim line upom te nikad viđenim vizualnim dijelom.
    – Upravo zbog moćne tehnologije ovoga puta nismo htjeli riskirati održavanje partyja na otvorenom, pa će se tako središnji događaj 9. izdanja CP-a održati u šatoru na Gatu Karoline Riječke. Iako open air festival ima svoje čari, vrhunskom opremom i spektakularnim vizualnim efektima taj zatvoreni dio namjeravamo pretvoriti u jedinstveni virtualni prostor. U nekim trenucima šator će biti potpuno zamračen da VJ-ing dođe do izražaja, a namjeravamo čak projicirati i nebo. Sigurni smo da će ovaj novi koncept oduševiti publiku, govori Vuković te na kraju najavljuje i after party koji se i ovoga puta odigrava u Stereo dvorani.
    Nije čudno stoga što se zbog najavljenog, »prejakog line upa«, kojega organizatori još uvijek drže u tajnosti, ali i svih popratnih sadržaja – dva dana ovogodišnjeg Carnival partyja ponovo čekaju s nestrpljenjem. (novi list)

Previous articleŠto nas od sporta čeka u 2009.?
Next articleAlbanac Teli blizu, Bodrušiću raskid ugovora

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here