Home Vijesti Crnogorac prijetio čovjeku na Srdočima pa ga pokušao pregaziti autom!

Crnogorac prijetio čovjeku na Srdočima pa ga pokušao pregaziti autom!

205
0
lisi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka, kazneno je prijavljen 40-godišnji državljanin Crne Gore zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela prijetnje.

Sumnjiči se da je u nedjelju, 10. rujna, 46-godišnjem hrvatskom državljaninu uputio ozbiljne prijetnje putem mobilnog telefona, ali i na terasi ugostiteljskog objekta na području Srdoča u Rijeci nakon verbalnog sukoba.
Osim toga ga je pokušao i pregaziti osobnim vozilom dok je stajao na cesti te ga je pri tome i lakše ozlijedio.

Toga dana, a poradi neriješenih određenih poslovnih pitanja, ozbiljne prijetnji uputio je i 40-godišnjem hrvatskom državljaninu putem mobilnog telefona koje su kod njega izazvale bojazan za život.

Kriminalističkim istraživanjem je otkriveno kako je višekratne ozbiljne prijetnje uputio i 47-godišnjoj hrvatskoj državljanki u proteklih mjesec dana, nakon što ju je uznemiravao putem telefona, ali i uživo neprimjerenim ponašanjem.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje tri kaznena djela prijetnje, 40-godišnji Crnogorac je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Previous articleTip u Zadru postao je viralna senzacija zbog odabira mjesta za sunčanje, morate vidjeti!
Next articleSudac je dao žuti karton igraču, neočekivani obrat situacije nasmijao je milijune!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here