Home Mozaik Čuje se u pozadini: Ljubavnica mu napravila nevjerojatnu scenu na vjenčanju, kamera...

Čuje se u pozadini: Ljubavnica mu napravila nevjerojatnu scenu na vjenčanju, kamera sve snimila (VIDEO)

394
0

Nije tajna da neki muškarci varaju svoje partnerice i da im se na svadbama pojavljuju osvetoljubive ljubavnice kako bi se uplele, ali kada ste vidjeli da se neka druga žena na svadbi pojavljuje kao rezervna mladenka?

Naime, na videu koji kruži Twitterom vidimo ženu odjevenu u bijelo kako ležerno ulazi u prostoriju u kojoj su okupljeni ljudi. Ona ubrzo napravi scenu, dok je muškarac pokušava smiriti i odmaknuti. U pozadini se prvo čuje žamor ljudi, a onda sve glasnija graja i navijanje. Doznajemo da je muškarac koji se svađa sa ženom mladoženja, a zatim se na snimci pojavljuje još jedna dama odjevena u bijelo, mladenka, koja mirno stoji kao da ništa ne razumije.

Mladoženja pokušava izbaciti svoju ljubavnicu iz sobe, ali ne uspijeva, a jedan od gostiju mu priskače u pomoć, kako bi je žena, koja je izvan sebe, urazumila i izvukla sa svadbe. Epilog ove situacije još ne znamo, ali sasvim smo sigurni da je mladoženja koji voli “šarati” imao štošta objasniti supruzi, ako je do vjenčanja uopće došlo.

Kao i uvijek, najzanimljiviji su komentari ispod takvih videa.

– Ova žena je legenda!

– Zamislite ovaj zaplet: ona je s njim više od 7 godina, a on želi oženiti djevojku koju je upoznao prije 5 mjeseci!

– Možda će ovo zvučati ludo, ali pokušajte ne varati?!

– Trebao bi oženiti obje kad budu spremne!

– Gazdarica je odlično odradila posao, a kum zaslužuje hitan otkaz!

– Možda se nije sjetila detaljno pročitati molbu za posao. Iako velikim slovima stoji “MOGUĆNOSTI NAPREDOVANJA”, sitnim slovima stoji “ne računajte da će se to dogoditi”!

Naravno, mnogi su poželjeli doznati kako je sve ovo završilo, foto ili video dokazima, a dok se tako nešto ne pojavi, možemo samo nagađati kako je završilo ovo tragikomično vjenčanje.

Previous articleImala je pet godina kada je rodila sina: Njena trudnoća je misterija, ni dan danas se ne zna tko joj je otac
Next articleStrašno proročanstvo Babe Vange: Nadolazeća poplava donosi rijeku leševa, a onda dolazi nešto još gore

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here