Home Mozaik Dačko napipao nešto čudno dok je s djevojkom bio u krevetu, šokirao...

Dačko napipao nešto čudno dok je s djevojkom bio u krevetu, šokirao ga njezin odgovor

122
0

Annie Charlotte (23) iz Surreya u Velikoj Britaniji dijagnosticirana je rijetka bolest. Ova djevojka ima dvije vagine i dvije menstruacije mjesečno, a čak bi mogla biti trudna s dvije bebe od dva različita oca u isto vrijeme.

Žena s dvije vagine, dva grlića maternice i dvije maternice naučila je prihvatiti ovo rijetko stanje koje je otkriveno kada je imala samo 16 godina. Liječnici su to proglasili medicinskim fenomenom, a evo i zašto. Mogla bi biti trudna s dvije bebe od dva različita muškarca u isto vrijeme, ima dvije menstruacije mjesečno (koje kontrolira kontracepcijom) i kaže da su joj obje vagine “potpuno funkcionalne”. Iako joj je trebalo nekoliko godina da prihvati to nesvakidašnje stanje, danas kaže da joj je stvarno “cool”.

Međutim, kada je čula dijagnozu, nije joj bilo svejedno.

  • Bila sam praktički djevojčica. Tek su me počeli zanimati muškarci i istraživati ​​svoje tijelo, a onda su mi odjednom rekli da sam drugačija od drugih. Kad si tinejdžer, želiš biti ‘normalan’, a kad ti kažu da nisi, bilo je prilično strašno – rekla je.

Annie je ispričala kako su joj objasnili što može očekivati ​​od ovog stanja i kako će to utjecati na njezin život.

  • Rekli su mi da će rađanje djece biti jako teško i da će zahtijevati mnogo posjeta bolnici i eventualno prijevremeni porod carskim rezom, jer fetus neće imati dovoljno mjesta da se nosi do punog termina. Rekli su mi i da postoji opasnost od višestrukih pobačaja – objasnila je.

Annie se na fakultetu naučila otvoriti i prihvatiti svoje tijelo, a pri susretima s drugima “probijala bi led” govoreći: “Imam dvije vagine”. Ispostavilo se da je njezino stanje zaintrigiralo muškarce.

  • Svi su dečki bili znatiželjni, ali nikada nisam doživjela lošu reakciju, samo puno pitanja! – objasnila je i dodala da neki nisu ni primijetili razliku.

  • Nakon što sam imala odnose s dečkom, rekla sam mu za svoje stanje. Bio je u najmanju ruku zbunjen, rekavši da nije primijetio. Uputila sam ga kako da opipa zid koji razdvaja moje vagine. Kad je to osjetio, još uvijek je bio zbunjen, ali i pomalo fasciniran – rekla je,

Vidjevši kako druge žene zarađuju, odlučila je iskoristiti svoju posebnu dijagnozu i otvoriti profil na platformi “OnlyFans”. Sada zarađuje 70.000 funti (79.000 eura) mjesečno kao model na ovoj platformi.

  • Većina izravnih pitanja koja dobivam od obožavatelja je ‘Imaš li stvarno dvije vagine!?’ To uvijek pitaju svi koji se pretplate. Često samo žele znati kako stvari funkcioniraju u krevetu, no neke zanimaju i obične stvari, poput toga kako piškim! Mislim da ne znaju puno o ženskoj anatomiji – rekla je kroz smijeh.

Annie je otkrila i da je njezin sadržaj na “OnlyFans” specifičan, upravo zato što ima dvije vagine.

Previous articleNa Rujevicu sletjelo do sada najveće pojačanje, stigao reprezentativac koji je zabio 2 gola u Konferencijskoj ligi!
Next articleOstavio mladenku pred oltarom: Gušila se u suzama, a njemu čestitali na potezu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here