Home Najnovije Dalić nije došao na tiskovnu, Ćorluka otkrio lošu vijest: On odlazi, neće...

Dalić nije došao na tiskovnu, Ćorluka otkrio lošu vijest: On odlazi, neće igrati nijednu utakmicu

446
0
Screenshot: HRT

Nogometaše Hrvatske na posljednjem treningu pred utakmicu protiv Austrije dočekao je već “okićen” Gradski vrt. Transparenti potpore iz svih krajeva Hrvatske već su bili izvješeni na ogradama stadiona na kojem se sutra očekuje krcate tribine. Uoči treninga medijima su se obratiti Mateo Kovačić i pomoćnik izbornika Zlatka Dalića Vedran Ćorluka, prenose Sportske novosti.

– Luka je kasnio, nisu ga još svi vidjeli, dočekat će ga aplauzom kako i zaslužuje – rekao je u uvodu Mateo Kovačić o kapetanu Vatrenih, pa nastavio:

Puno je utakmica pogotovo nakon naporne sezone, nije jednostavno, ali što je tu je. Uvijek je čast igrati za Hrvatsku, spremni smo i motivirani odigrati najbolje moguće u ovome trenutku. Očekujem opet sjajnu atmosferu, uvijek je jako lijepo igrati u Osijeku, uvijek je fenomenalno i ništa manje ne očekujem.

Kada je reprezentacija Austrije u pitanju Mateo kaže:

– Ne podcjenjujemo nikoga, Austrija je odlična reprezentacija, sigurno će biti još i bolji pod novim izbornikom, igrao sam jednu utakmicu ove sezone kada je vodio United, bili smo dosta bolji, ali završilo je neodlučeno. SP? Još je rano za razmišljati o tome, idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu koje neće biti jednostavne i moramo biti spremni za sve što nam slijedi.

Pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, Vedran Ćorluka istaknuo je kako protiv Austrije neće biti Joška Gvardiola.

– Gvardiola smo pustili, neće biti spreman niti za jednu utakmicu, najbolje za njega da bude spreman za iduću sezonu. Vrsaljko također neće konkurirati za Austriju, nadam se da će uskoro početi trenirati. Modrić? Za njega ćemo još vidjeti hoće li početi od prve minute ili nam se priključiti u nastavku. U razgovoru s izbornikom procijenit ćemo što je najbolje.

Previous articleJezivi trend širi se Europom, policija je zbunjena: ‘Vidljivo je mjesto uboda, javlja se osjećaj slabosti…‘
Next articleMarin Miletić: Popularnost me ne zanima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here