Home Sport Dalić: Velika pobjeda u teškoj utakmici, a Brozović će se oporaviti do...

Dalić: Velika pobjeda u teškoj utakmici, a Brozović će se oporaviti do Svjetskog prvenstva!

264
0

“Zaista veliki rezultat i pobjeda u teškoj utakmici. Poveli smo i primili gol. Bila je velika borba, stoga još više čestitam dečkima, uložili su maksimum truda i energije. Dečki su sjajni i hvala im na svemu, ali hvala i svima koji su oko reprezentacije i dio ovog ambijenta. Nema većeg ponosa nego kada 25 tisuća Hrvata dođe navijati za nas, izjavio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon pobjede protiv Austrije.

Brozović je vjerojatno istegnuo zadnju ložu, to zahtjeva pauzu od tri četiri tjedna, ali do Svjetskog prvenstva će sigurno biti ok. Žao mi je što je morao izaći, to nas je malo poremetilo. 

Nismo uopće spominjali rezultat Danske i Francuske, bilo nam je bitno da se mi drugačije postavimo, da spustimo loptu na zemlju i tražimo više pasa. Čim smo uzeli kontrolu igre stvarali smo prilike i zabijali golove, odahnuli smo i igrali dobro. Milslim da je ovo sjajno uoči Svjetskog prvenstva, u 15 utakmica smo izgubili smo samo od Austrije u Osijeku, moramo biti zadovoljni

Imamo zaista širok izbor igrača, detalji presuđuju o tome kome će igrati. Sve to ovisi i o protivniku. Stanišić me danas oduševio. Dečki daju sve od sebe i igraju sjajno. Nismo izmjene pravili napamet nego smo razmišljali i razgovarali. Želimo da su svi unutra, da su svi aktivni, tako imamo ekipu koja diše dobro.

Liga nacija je za mene bila frustrirajuća, u njoj smo u početku gubili ,ali sada smo se vratili, sretan sam i zadovoljan. Ne smije biti euforije ni tragedije. Ostat ćemo na zemlji. Zadatak mene i stožera je spremiti se za Svjetsko prvenstvo, idemo dalje, korak po korak.”

Previous articleTalijani: Brozovića neće biti dva do tri tjedna
Next articleUsvojila dječaka kojeg nitko nije htio: Nakon 27 godina saznala stravičnu vijest

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here