Home Sport Dalić zatvorio trening, sprema orgomno iznenađenje u obrani! Već se zna tko...

Dalić zatvorio trening, sprema orgomno iznenađenje u obrani! Već se zna tko sigurno ispada!

198
0
445181499 851007343723127 6775901207630216598 n
HNK Rijeka

Hrvatska nogometna reprezentacija održala je današnji trening iza zatvorenih vrata, uz strogu policijsku kontrolu koja je sprječavala ulazak neovlaštenim osobama. Sportske novosti donose ekskluzivne informacije iz tabora Vatrenih, koje su otkrile nekoliko ključnih promjena i ozljeda.

Ozljeda Nikole Vlašića i promjene u momčadi

Nikola Vlašić nažalost je zadobio ozljedu koja ga je isključila iz daljnjeg nastupa na Europskom prvenstvu. Ova vijest nije potpuno neočekivana jer se čini da se Vlašić preforsirao, što je rezultiralo povratkom ozljede. Vlašić se vraća kući i neće igrati za Hrvatsku u Njemačkoj.

Instaliranje Brune Petkovića u vrh napada

Najveće promjene u sastavu odnose se na napad, gdje će Bruno Petković preuzeti poziciju napadača, zamjenjujući Antu Budimira. Stručni stožer donio je ovu odluku u nadi da će Petković donijeti novu dimenziju igri Hrvatske. Budimir, koji je imao određeni kredit kod izbornika Dalića, ispada iz momčadi nakon prve utakmice u kojoj nije postigao gol.

Potencijalne promjene u obrani

Još jedna značajna promjena odnosi se na obranu. Josip Juranović i Ivan Perišić mogli bi se naći u početnom sastavu, s Perišićem na poziciji lijevog beka. Na zatvorenom treningu tim radi na ovoj strategiji kako bi se utvrdilo je li to najbolji potez za predstojeću utakmicu.

Očekivani sastav

Prema najnovijim informacijama, očekivani sastav za utakmicu protiv Albanije mogao bi izgledati ovako:

  • Vratari: Dominik Livaković
  • Obrana: Josip Juranović, Joško Gvardiol, Josip Šutalo, Ivan Perišić
  • Vezni red: Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, Luka Modrić
  • Napad: Lovro Majer, Bruno Petković, Andrej Kramarić

Ključna utakmica za Hrvatsku

Utakmica protiv Albanije, koja se igra u srijedu u 15 sati, izuzetno je važna za Hrvatsku nakon poraza od 0:3 protiv Španjolske. Potrebno je osvojiti barem jedan bod kako bi se zadržale šanse za prolazak dalje, a cilj je svakako pobjeda. S pozitivnijim raspoloženjem u momčadi, Dalić će imati priliku raditi na taktici i pripremiti najbolju moguću strategiju za ovu ključnu utakmicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here