Home Najnovije Dambrauskas u odlasku iz Hajduka: Raj postoji. Bio sam u njemu

Dambrauskas u odlasku iz Hajduka: Raj postoji. Bio sam u njemu

131
0

Valdas Dambrauskas oprostio se od Hajduka i njegovih navijača. Dan nakon što je klub objavio da se rastaje od dosadašnjeg trenera, on je objavio emotivno pismo kojim se oprostio od Poljuda, gdje je radio od studenog prošle godine i gdje će biti zapamćen kao trener koji je nakon devet godina donio trofej, pobijedivši Rijeku u Splitu rezultatom 3:1 u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

“Što god da ovdje napišem, neće biti dovoljno da izrazim što osjećam… Zahvalnost, ponos, divljenje… samo su neke od emocija koje me preplavljuju. Bio sam u raju i da, mogu potvrditi da postoji, vidio sam nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka”, započeo je Dambrauskas.

“Ništa što sam dosad u životu iskusio ne može se usporediti s ovime. Samo bih htio reći koliko sam zahvalan i koliko je zahvalna moja obitelj ljudima koji su bili uz nas na ovom putu. Igračima (postigli smo nešto zbog čega ćemo biti vezani cijeli život), osoblju, Upravi i svim zaposlenicima kluba (uzajamno poštovanje neće nikad nestati)…

Navijačima… Euforija, želja, ljubav, vjerovanje, Riva koja gori… Hvala vam na svemu! Hvala na prilici da dodirnem povijest ovog velikog kluba i budem dio ove zajednice. Uvijek ću biti vezan za vas, uvijek ću vas pratiti, sanjati, slaviti, pjevati vaše pjesme… Zauvijek će mi nedostajati osjećaj adrenalina na dan utakmice, navijači koji su se poredali na ulicama da pozdrave igrače koji dolaze, svjetla Poljuda, Torcida koja pjeva Dalmacijo prije utakmice… Nikad to neću zaboraviti! Sjećanja nikad neće biti izbrisana…

Bio sam privilegiran svaki dan voditi ovaj klub i to će zauvijek ostati jedan od mojih najvećih životnih uspjeha. Zauvijek”, napisao je Dambrauskas, a oproštaj je zaključio ovako:

“Ja ne mogu drugo… #hajduk #hajdukzivivjecno #hajduksplit #grateful #proud #hžv:red_circle::large_blue_circle: #footballcoach #torcidahajduk #privilege #honoured #footballpassion #footballismylife #thankyou #split #dalmatia #croatiafootball.”

Previous articleKamere zabilježile brzinski kraj seksa u automobilu, sve je bilo svršeno u nekoliko sekundi (VIDEO)
Next articleSvi to rade poslije oralnog se*sa, a opasno griješe: Tako se najlakše dobivaju spolne bolesti (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here