Home Mozaik Svi to rade poslije oralnog se*sa, a opasno griješe: Tako se najlakše...

Svi to rade poslije oralnog se*sa, a opasno griješe: Tako se najlakše dobivaju spolne bolesti (VIDEO)

513
0

Stručnjakinja za spolno prenosive bolesti kaže da nikako ne smijete prati zube dva sata prije ili nakon oralnog seksa! Ako prerano perete zube prije ili nakon ove vrste intimnosti, mogli biste se izložiti većem riziku od razvoja spolno prenosivih bolesti. Umjesto toga, savjetuje stručnjakinja, ispirite usta!

Oralni seks sastavni je dio intimnog odnosa, podjednako godi i muškarcima i ženama, no ovo je i jedan od najrizičnijih “poteza” u spavaćoj sobi. Baš kao što većina ljudi ne zna da analni seks može uzrokovati brojne zdravstvene probleme u kombinaciji s vaginalnim seksom, mnogima ne pada na pamet da nešto što se smatra zdravim razumom zapravo može dovesti u opasnost.

@junahealth #stitch with @thealexiaskye oral PSA!! Dont brush teeth before or after oral🫦🔥! Brishing and flossing increases your risk of acquiring HIV!! #womenshealth #collegedating #healtheducation #spicytips ♬ original sound – Juna

Ako perete zube odmah nakon što ste partneru pružili oralno zadovoljstvo, mogli biste se izložiti riziku od zaraze spolno prenosivom bolesti. Stručnjakinja za seksualno zdravlje iz tvrtke “JunaHealth” istaknula je da ste najveći rizik izloženi dva sata prije i nakon oralnog odnosa, a evo i zašto.

“Sasvim je u redu isprati usta nakon oralnog seksa, ali nemojte prati zube dva sata prije ili poslije. To se ne preporučuje jer pranje zuba i čišćenje koncem stvaraju male ranice na desnima gdje patogeni poput HIV-a mogu ući u krvotok.”

Nakon što je ovaj video postao viralan na TikToku, oglasili su se i korisnici ove mreže koji su otkrili kako im ne bi palo na pamet da bi higijena u ovom slučaju mogla biti rizik.

“Ovo je najkorisnija informacija ikada”, komentirao je netko, s čime su se mnogi složili.

Previous articleDambrauskas u odlasku iz Hajduka: Raj postoji. Bio sam u njemu
Next articlePjevačica Laura Pausini naljutila mnoge Talijane: “Neću pjevati pjesmu Bella Ciao, previše je politička”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here