Home Sport Damir Badurina nastupit će podno legendarnih stijena

Damir Badurina nastupit će podno legendarnih stijena

632
0

Jedna zanimljivost prati dvije legendarne riječke pjesme još iz listopada 1985. Naime, Damir Badurina napisao je tekst i glazbu za himnu rukometnog kluba Zamet i pjesmu „Najdraža Rijeko“ koja je u veljači 1999. godine postala službenom pjesmom Grada Rijeke. Obje pjesme istovremeno su snimljene u tonskom studio Andreja Baše i u narednim su godinama saživjele s gradom i s dva kultna sportska kluba.Himna “grada koji teče” i ovog će puta biti dio Povratka na Kantridu, a pred mnogobrojnom publikom izvest će je njezin autor, svima poznati riječki tekstopisac i kantautor.
Damir Badurina:”Ogromna mi je čast nastupiti na legendarnom stadionu, za svoj klub i pred brojnim navijačima. Zaista je lijepo biti dio ove prekrasne priče koja budi sjećanja na neka prošla vremena. Jednostavno treba doći na Kantridu i ponovo oživjeti te emocije.”
I ove je godine Povratak na Kantridu popraćen brojnim aktivnostima, kako u danima prije, takoi na sam dan utakmice. 12. listopada odigrat će se Armada kup na pomoćnom terenu s početkom u 9.30, a proglašenje najboljih bit će u sklopu utakmice HNK Rijeka – HŠK Zrinjski.Ulaznica za ovogodišnji nogometni spektakl ostalo je vrlo malo, a svi oni koji još uvijek nisu, mogu ih nabaviti putem sustava mojekarte.hr i u Dallas music shopu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here