Home Vijesti Danas ne radi skoro ništa osim casina i benzinskih pumpi, evo popisa

Danas ne radi skoro ništa osim casina i benzinskih pumpi, evo popisa

212
1

Danas je blagdan Velike Gospe pa velika većina trgovina i šoping-centara ne radi. Što se tiče trgovina, radi svega nekolicina, a šoping-centri su uglavnom zatvoreni te rade samo ugostiteljski objekti u sklopu njih. U nastavku pogledajte radna vremena trgovina i šoping-centara.

Kaufland
Kauflandove trgovine neće raditi 15.8.

Lidl
Ni Lidl trgovine neće raditi 15.8.

Konzum
Neke Konzumove trgovine koje će sutra raditi su one u sklopu autobusnih kolodvora ili autokampova i sl. Tako će u Zagrebu raditi prodavaonica na Aveniji Marina Držića 4, i to od 8 do 15 sati. U Istri će raditi Konzum u sklopu kampa Ladin Gaj u Brtonigli, od 8 do 21 sat. Na Rabu radit će trgovina u sklopu autokampa San Marino Lopar od 7 do 22 sati.

Ovdje možete provjeriti koje će danas, 15.8., raditi.

Studenac
Sve trgovine Studenca će 15.8. biti zatvorene.

Spar
Ni Spar trgovine neće raditi 15.8.

Tommy
Ni Tommy trgovine neće danas raditi.

Plodine
Trgovine Plodina isto neće raditi.

KTC
KTC ne radi nedjeljama, blagdanima ni praznicima.

Bipa
Ni Bipine trgovine danas neće raditi.

Müller
Većina Müller trgovina danas je zatvorena, ovdje možete provjeriti radna vremena.

Tower Centar Rijeka
Centar i trgovine neće raditi 15.8., ali će raditi ugostiteljski objekti, kino, automat klub. Ovdje možete vidjeti što sve radi i radna vremena.

Previous articleMakljaža na vjenčanju kakvu nikada niste vidjeli: Stotinu ljudi se šaketalo, radile i motke, evo što ih je isprovociralo (VIDEO)
Next articleI ona je gledala našeg ‘El Animala’: Fatalna boksačica se pojavila na meču Filipa Hrgovića u preseksi izdanju (FOTO)

1 COMMENT

  1. K…c me zabole,Gospata je Katolička,doduše,Nepravoslavna,Nemakedonska(za 10 dni) a zakon e zakon i mora da se poštuva.
    Zato bre poslušajte Radio City Trieste i opustujte se kakot ljudi…će da čujeta Majkot Oldfild Cevasta Zvona.to genijalec kakot i moj Vlatko Stefanovski i nekada Leb i So!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here