Home Vijesti Daniela Gračan i Nenad Gračan proslavili 25 godina braka – Obnovom zavjeta

Daniela Gračan i Nenad Gračan proslavili 25 godina braka – Obnovom zavjeta

349
1
1b7abfac c83e 4093 aadb f72b712bf916

Daniela Gračan i njezin suprug, nogometni trener Nenad Gračan, proslavili su 25 godina braka obnovom zavjeta. Ceremonija je održana u istoj crkvi u kojoj su se vjenčali prije četvrt stoljeća, a Daniela je ovom prigodom imala tri odrasle djeveruše – svoje kćeri, umjesto šest malih djeveruša koje su je pratile na prvom vjenčanju.

Obnova zavjeta i tajna uspješnog braka

U razgovoru za In Magazin, Daniela je podijelila emocije i tajne uspješnog braka: “Puno razumijevanja, kompromisa, nekakve međusobne podrške, lijepih, a nekad i malo manje lijepih trenutaka, ali to nas čini nekako bližima”. Ove riječi reflektiraju duboku povezanost i međusobno poštovanje koje su gradili kroz godine.

Obiteljski trenuci

Njihova kći Ema podijelila je na Instagramu video Daniele i Nenada po izlasku iz crkve, dijeleći s pratiteljima trenutke sreće i radosti. Osim Eme, par ima još dvije kćeri – Lauru i Almu, koje su također prisustvovale ovoj posebnoj proslavi.

Prati vijesti iz Rijeke i Kvarnera na našem Viber kanalu.

Daniela Gračan: Nekada kraljica svijeta, danas sveučilišna profesorica

Podsjetimo, Daniela Gračan je jedina Hrvatica koja je osvojila titulu Kraljice svijeta 1989. godine. Njezina kći Ema naslijedila je njezin kraljevski status osvajanjem titule Kraljice Hrvatske 2018. godine. Ova obitelj ne samo da dijeli posebne obiteljske trenutke već i nasljeđe ljepote i uspjeha. Daniela Gračan je danas uspješna sveučilišna profesorica na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji.

1 COMMENT

  1. Ako su vam fosilni ostaci vijest dana e onda jadna vam nona bila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here