Home Sport Danski igrač prozvao Hrvate: Čudno je to što su mi izgovorili

Danski igrač prozvao Hrvate: Čudno je to što su mi izgovorili

69
0

Danski mediji bave se startom Domagoja Duvnjaka na Mathiasa Gidsel u remiju Danske i Hrvatske (32:32) u drugom krugu Svjetskog prvenstva. Snimka je pokazala da je Duvnjak uistinu udario Gidsela šakom u vrat. Kad se Gidsel pridigao, Duvnjak mu je prišao i pokušavao se nekoliko puta ispričati na grubosti, no Danac je odbio ispriku i nije želio ni pogledati kapetana Hrvatske.

Danci su pritom istaknuli još jedan detalj. Uoči kraja prvog poluvremena Emil Jakobsen izborio je sedmerac, a Filip Glavaš je zbog toga isključen na dvije minute. To se nije svidjelo Duvnjaku, koji se svađao sa sucima, a potom i Jakobsenom. Danac Jakobsen je za danske medije ovako komentirao situaciju i hrvatskog kapetana.

“Žalili su se na isključenje. Mislim da je to pomalo smiješno jer znaju da je sve bilo čisto. Ja sam skočio, a protivnik mi je stao na nogu i zato je kažnjen. I onda se oni idu žaliti i nazivati me raznim imenima, to je baš čudno”, rekao je Jakobsen pa odgovorio na pitanje kako su ga to hrvatski igrači prozivali:

“Ne mogu se sjetiti. Bile su to neke čudne stvari, u žaru borbe. Emocije su bile prisutne.”

Previous articleOtac četvero djece pronašao tijelo novorođenčeta u zamrzivaču: Mislio je da je štruca kruha!
Next articleMeđu navijačima se širi video o Tomaševiću. Nedosljedan je oko Dinama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here