Home Najnovije Među navijačima se širi video o Tomaševiću. Nedosljedan je oko Dinama

Među navijačima se širi video o Tomaševiću. Nedosljedan je oko Dinama

50
0

Borba za prevlast u Dinamu je u punom jeku. Navijači Dinama pomno prate i gledaju sve što se događa oko najdražeg im kluba, a ishod bi mogao biti poznat u ožujku kada će se održati nova izborna skupština u klubu. Društvenim mrežama i drugim komunikacijskim kanalima Dinamovih navijača širi se video na kojem je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Na videu se vidi kako je Tomašević govorio o problemima u Dinamu za vrijeme kampanje, a onda i kako je u gradskoj skupštini pričao o istom problemu kada je postao gradonačelnik. Retorika u ta dva slučaja nije ista, a tiče se nepravilnosti u vezi Dinamovog statuta.

Naime, Tomašević je dugi niz godina upozoravao na nedemokratski ustroj Dinama koji je omogućen statutom kluba. U kampanji je po pitanju gradnje maksimirskog stadiona i suradnje s Dinamom komunicirao kako će do suradnje doći samo u slučaju da se Dinamo otvori prema svojim članovima.

Međutim, Tomašević je nakon izbora sjeo s vodećim ljudima Dinama zbog dogovora oko stadiona iako se u klubu ništa nije promijenilo. Premda je, što se vidi u videu, uoči izbora rekao kako će potencijalno reagirati i putem Gradskog ureda za opću upravu, nakon izbora je promijenio retoriku i počeo govoriti kako navedeni ured nije u nadležnosti gradonačelnika.

Previous articleDanski igrač prozvao Hrvate: Čudno je to što su mi izgovorili
Next articleButković obećao: Hrvatske plaže ograđuju SDP-ovci u PGŽ, mi nećemo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here