Home Mozaik Date se pretvorio u noćnu moru: Upoznala dečka, nakon samo 45 sekundi...

Date se pretvorio u noćnu moru: Upoznala dečka, nakon samo 45 sekundi napravio nešto nevjerojatno

86
0

Prvi dojam koji stječemo o nekoj osobi obično je ono što određuje kakve ćemo odnose imati u budućnosti ili kako ćemo se odnositi prema njima. Kada je u pitanju ljubavna situacija, mnogi tvrde da odmah znaju je li osoba vrijedna pažnje ili ne. Ali koliko vam je vremena potrebno da to procijenite? Je li to količina vremena koja je potrebna za piće i večeru s novom osobom ili to znate čim nekoga pogledate u oči?

Rachel Wilson (28) iznosi svoje iskustvo na tu temu, a čini se da je dečko kojeg je upoznala postavio svojevrsni rekord.

Mladić s kojim se otišla na sastanak rekao joj je nakon što su se našli na dogovorenom mjestu da ide “pripremiti auto” 45 sekundi nakon samog sastanka.

Nesuđeni par upoznao se na aplikaciji za spojeve i razmjenjivao poruke četiri dana prije nego što su pristali izaći na ono što Rachel zove pileća krilca i pivo.

No, momak je nakon 45 sekundi doslovno pobjegao, uz opravdanje da je auto parkirao na lošem mjestu i da ga mora odmah maknuti.

Pet minuta kasnije dobila je poruku u kojoj mladić kaže da mu je žao, ali da ne osjeća ništa, da “nije to to”.

– Stajao sam ispred restorana i čekao nekih pet minuta prije nego što sam dobio poruku. Nisam se javila i odmah sam izbrisala njegov broj i od tada se nismo čuli.

– Mislim da bi me ovo iskreno uništilo da nisam samouvjerena osoba. Ali srećom, vrlo sam sigurna u to tko sam, pa to neće utjecati na način na koji pristupam upoznavanju muškaraca. Nije bilo crvenih zastava prije sastanka. Svidjelo mi se što je odmah napravio čvrste planove. Otišli smo u sportski bar i planirali uzeti pileća krilca i pivo.

Rachel je rasvijetlila situaciju podijelivši video na TikToku, koji je prikupio više od četiri milijuna pregleda i više od 508.000 lajkova.

Netko se u komentarima našalio: “Mislim, tehnički, pomaknuo je auto. Dalje od vas, restorana, bliže svojoj kući.”

Ipak, neki pratitelji su uspoređivali njezine fotografije i videa te sugerirali da “ne izgleda isto na fotografijama i videima” i da je zato frajer otišao jer “nije izgledala kao Rachel na fotografijama”.

– Kako se predstavljam na društvenim mrežama vrlo je realno – ne koristim filtere, ne koristim “Facetune”. To možete pitati svakoga tko me redovito prati. Ono što vidite je ono što dobivate. Ali mislim da je vrlo zanimljivo da odmah krivite ženu.

Nadalje je rekla da svatko na stranicama za upoznavanje predstavlja najbolju verziju sebe, ali da na kraju nije bitno kako netko izgleda, nju privlači osobnost određene osobe i neshvatljivo joj je da netko može samo izgledati na drugu osobu i odluče da ne žele ništa s njom.

Što mislite o postupcima ovog tipa i što općenito mislite o cijeloj situaciji? Podijelite s nama u komentarima.

Previous articleSumnjao da ga žena vara: Odlučio je postaviti kameru, snimka ga ostavila u nevjerici (VIDEO)
Next articleIzašla je u dvorište i vidjela da se nešto miče: Kad je shvatila što, krenula za njom u mjestu i počela vrištati (video)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here