Home Najnovije Izašla je u dvorište i vidjela da se nešto miče: Kad je...

Izašla je u dvorište i vidjela da se nešto miče: Kad je shvatila što, krenula za njom u mjestu i počela vrištati (video)

73
0

Jenny Wilson na reptila je naišla dok je čistila, javlja Sky News. Kako je rekla, krajičkom oka je vidjela da se nešto miče, a kada je shvatila da je zmija ostala je šokirana.

– Prvo sam mislila da je netko stao na nju i razbila joj glavu, no ubrzo sam shvatila da ona zapravo ima dvije glave – rekao je Wilson.

Iako vrsta još nije službeno identificirana, vjerojatno je riječ o mladunčetu štakorske zmije.

Wilson je video neobične zmije objavila na Facebooku i zamolio prijatelje da joj pomognu pronaći dom. Zatim je zmiju odnijela u znanstveni centar Catawba.

– Rekli su mi da bi ga htjeli imati – rekla je žena.

Kako su joj rekli stručnjaci, zmija koju je njen sin nazvao “Double Trouble” stara je četiri mjeseca i nije otrovna.

Prema njezinim riječima, zmija je nikada nije pokušala ugristi. Međutim, nakon nekoliko dana dobila je poruku od muškarca koji je rekao da bi je želio kupiti svom sinu.

Wilson je stoga uzela zmiju iz središta i dala je novom vlasniku.

Dvoglave zmije nastaju na sličan način kao i sijamski blizanci – embrij u razvoju počinje se dijeliti na jednojajčane blizance, ali se zaustavlja na pola puta.

Previous articleDate se pretvorio u noćnu moru: Upoznala dečka, nakon samo 45 sekundi napravio nešto nevjerojatno
Next articleU zločestim izdanjima sjedi muškarcima u krilu, šiša i brije se: Zbog ovog pamet stane, a evo koliko to košta (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here