Home Mozaik Dečki iz Leta 3 objavili remiks ‘Mame ŠČ’, ima razočaranih: ‘Išao sam...

Dečki iz Leta 3 objavili remiks ‘Mame ŠČ’, ima razočaranih: ‘Išao sam s Prljom u razdred, izbriši ovo njesra’

188
0

Liverpool i izbor za pjesmu Eurovizije samo što nije, dijeli nas par mjeseci, a grupa Let 3 ne miruje pa je predstavila i službeni remiks novog hita “Mama ŠČ!”, za koji je zaslužan Beni Ducent.

“Budući da se potražnja opravdano povećala na svim mogućim kanalima, ponudi smo dodali i remiksanu verziju Mame ŠČ!, u iŠČekivanju skorašnje objave službenog video spota u režiji Radislava Jovanova Gonza”, poručuju iz Dallas Recordsa.

Objavu remiksirane verzije članovi Leta 3 komentirali su u svom prepoznatljivom stilu: “Ovoj pjesmi nema kraja, uhvati ka*u, miksaj slatka jaja.”

Ipak, ispod objave na YouTube kanalu nanizalo se i negativnih i pozitivnih kritika.

“Odličan remiks, predivni Ščbasovi”, “Uvijek posebni, odličan remiks, fenomenalno!”, komentirali su jedni, a drugi su bili nešto oštriji.

“Sorry dečki, ali meni je ovaj remiks totalni promašaj i nezanimljivo! Ne bih rekao da iza Beni Ducenta ne stoji više od 20 godina karijere. Baš onako, vrlo osrednje, čak bih se usudio reći loše”, “Ja iz Rijeke, koji sam Prljom išao u razred ti kažem, hajde izbriši ovo nje*ra”, “Obzirom da je stvar kao izmišljena za remiksiranje, meni je ovo jako lijeno, mlako, mlitavo i neinspirirano. Jedino je sound mix za pohvalu. Sve u svemu dost loše”, “Nemaštovito, sporo, loše..”, “Dosta loše”, kritizirali su fanovi Eurosonga.

Previous articleIz Ekvadora preko Rijeke krijumčarili hrpu kokaina!
Next articleUgledni list tvrdi da Modrić sve više razmišlja o odlasku: Šokirat ćete se kada vidite gdje bi mogao nastaviti karijeru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here