Home Sport Delije uz poruku o BBB-ima pokazali i zapalili transparente navijača Rome

Delije uz poruku o BBB-ima pokazali i zapalili transparente navijača Rome

149
0

Crvena Zvezda je u 22. kolu srpskog prvenstva pobijedila Čukarički 3:0 i povećala prednost ispred Partizana na ogromnih 14 bodova, a njezini navijači utakmicu su iskoristili da bi se pohvalili navijačkim “trofejima” koje su oteli Rominim navijačima prije dva tjedna u Rimu.

Zvezdini navijači su tog vikenda bili u Milanu na utakmici košarkaške Eurolige, nakon čega su produžili do Rima, gdje je dan kasnije Roma igrala s Empolijem. Uz pomoć Napolijevih navijača, koji su Delijama dali jasne upute o tome gdje će se Romini ultrasi nalaziti, napali su grupu Fedayn koja je najstarija Romina navijačka podgrupa i jedna od starijih u Europi.

U svijetu ultrasa to je označeno kao katastrofalni poraz Fedayna, a navijački forumi danima su komentirali tu akciju Zvezdinih navijača. Na današnjoj utakmici Delije su pokazali sve oduzete transparente koje su potom zapalili uz poruku: “Izabrali ste pogrešno društvo.”

Srpski mediji pišu da je ta poruka upućena Bad Blue Boysima koji su navodno u dobrim odnosima s Rominim navijačima, a paljenje transparenata popratili su pjevanjem svoje verzije pjesme Za dobra stara vremena Novih fosila.

Previous articleU Francuskoj se utopili brat (7) i sestra (12) iz Ukrajine
Next articleJakirović: Ljudi su nam se mogli ušetati u gol!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here