Sport

Derbi Rijeke i Dinama završio bez golova!

Derbi Rijeke i Dinama završio bez golova!

Nogometaši Rijeke i Dinama podijelili su bodove odigravši 0:0 u derbiju 33. kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka je u utakmicu ušla oprezno, s tri stopera, pokušavajući ukrotiti napad Dinama. Modri su kroz utakmicu imali nekoliko dobrih prilika, ali vratar Simon Sluga bio je na visini zadatka.

Otvaranje utakmice nije ponudilo prilike. Dinamo je pokušao preko Petkovića u desetoj minuti, ali pokušaj udarca, nakon ubačaja s desne strane, bio je daleko od opasnosti za riječki gol.

Uslijedili su pokušaji Olma s jedne i Mamića s druge strane, ali udarci su otišli daleko od gola. U periodu siromašnim prilikama valja spomenuti i udarac Gojaka s dvadesetak metara, kojeg je lako ukrotio Sluga.

Dinamo je najbliže golu u prvom dijelu stigao u 26. minuti. Nakon ubačaja iz kuta, Rrahmani je uspio pucati, ali Sluga je sjajnom paradom obranio. Lopta se odbila do Oršića, ali kut je bio preuzak da bi matirao Slugu.

Uslijedio je odgovor Rijeke, Halilović je potegnuo s dvadesetak metara, ali Livaković je bio na mjestu.

I onda u prvoj minuti sudačke nadoknade Rrahmani je odlično potegnuo s dvadesetak metara, ali Sluga je još jednom sjajno reagirao.

Dinamo je na otvaranju drugog dijela nastavio u jakom ritmu. Atiemwen se u 47. minuti sjurio prema golu i potegnuo, lopta se odbila od Župarića u visokom luku, ali Kvržić je bio oprezan i izbio loptu ispred Oršića.

Samo minutu kasnije Stojanović je ostao sam na dvadeset metara, odlično je potegnuo, ali greda je ovoga puta spasila Riječane.

U 51. minuti Halilović je ponovo potegnuo s dvadesetak metara, ali Livaković je obranio. Rijeka je priliku imala i u 66. minuti, ali Puljić nije uspio naštimati nišanske sprave.

U 73. minuti Olmo je opasno ubacio, Sluga u skoku nije uspio zadržati loptu, ali braniči Rijeke očistili su opasnost.

U 81. minuti slobodan udarac za Rijeku na dvadesetak metara. Halilović je potegnuo, ali živi zid se ponovo ispriječio. Pet minuta kasnije Dinamo je ubacio iz kornera, opasan ubačaj preletio je Slugu, ali Atiemwen je na drugoj vratnici pucao preko gola.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Junaci iz Pule na balkonu Radio Rijeke!

spMay 23, 2019

Igor Bišćan: Ponosan sam na igrače, ponosan sam na sve nas

spMay 23, 2019

VAŽ JE NAŠ!

spMay 22, 2019

Rijeka danas seli u Pulu!

spMay 22, 2019

Sluga: Napravit ćemo sve da osvojimo Kup!

spMay 21, 2019

Na današnji dan Rijeka postala prvak Hrvatske!

spMay 21, 2019

Sluga u hrvatskoj, Lončar u bosanskoj reprezentaciji!

spMay 20, 2019

Bišćan: Imamo se čemu nadati protiv Dinama!

spMay 19, 2019

Rijeka pobjedom nad Lokomotivom osigurala 2. mjesto!

spMay 18, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.