Home Najnovije Dernek Srba u Australiji: Đoković otpustio Ivaniševića i plesao kolo!

Dernek Srba u Australiji: Đoković otpustio Ivaniševića i plesao kolo!

78
0

Novak Đoković i Nick Kyrgios priredili su spektakl na humanitarnom ekshibicijskom meču u Rod Laver Areni, koji se održao kao uvertira u Australian Open. Pred 15 tisuća gledatelja dva velika showmana priredili su šou za pamćenje. Đoković je nakon izgubljenog seta prišao Kyrgiosu i od njega zatražio piće, nakon čega su zajedno nazdravili.

Delirij na tribinama, na kojima je bilo puno Srba, nastao je kada je preko razglasa pušteno užičko kolo. Na melodiju koju zna svaki Srbin krenuo je ples na tribinama, ali i na terenu. Đoković je prateći ritam plesao i vitlao ručnikom, što je ionako raspamećene Srbe bacilo u trans.

Đoković je zatim na dobacivanje navijača koji mu je s tribina nešto savjetovao kimnuo glavom te otišao do svog trenera Gorana Ivaniševića i rekao mu: “Gorane, ne trebaš mi više!” Kako je Đoković bio ozvučen, ovo su čuli svi na tribinama te su prasnuli u smijeh, među njima i Ivanišević. Đoković i Kyrgios igrali su dva seta, nakon kojih je bilo 1:1, a u posljednjem setu pomagali su im igrači u invalidskim kolicima i djeca.

Previous articleStižu velika promjena vremena i snijeg
Next articleVIDEO: Cristiano Ronaldo pojavio se na treningu Real Madrida!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here