Home Mozaik Diletta Leotta pokazala da otac njenog djeteta i najveći tragičar finala Lige...

Diletta Leotta pokazala da otac njenog djeteta i najveći tragičar finala Lige prvaka počinje novu karijeru pa ubrzo sve izbrisala!

175
0

Diletta Leotta je najpoznatija sportska novinarka na svijetu, koja je sjajnim javljanjima, pričama i prilozima osvojila srca obožavatelja nogometa diljem svijeta. Talijanska voditeljica zaštitno je lice DAZN televizije, a izuzetno je popularna na Instagramu gdje gotovo svakodnevno objavama uveseljava 8,5 milijuna pratitelja.

Prošloga vikenda je potvrdila ono o čemu se ranije “šuškalo” – čeka dijete s dečkom Lorisom Kariusom, njemačkim golmanom koji brani za engleski Newcastle. Karius je prije bio javnosti najpoznatiji kao bivši golman Liverpoola čiji su veliki kiksovi obilježili finale Lige prvaka 2018., u kojemu je (dobrim dijelom njegovom zaslugom) Real Madrid s 4:2 deklarirao “Redse”. “Moramo vam nešto reći… ali znate li već? Eksplodiramo od radosti! Mi i moj trbuh.

Uskoro će nas biti troje”, napisala je Diletta uz snimku na kojoj se grli s Kariusom i time, vjerujemo, razočarala dobar dio svojih muških fanova. Diletta je sada objavila novi video sa svojim dečkom, koji je ubrzo izbrisala, a na njemu je na jednom tulumu na kojemu je Loris u ulozi DJ-a. Istovremeno, talijanski mediji pišu da Karius odlučio prekinuti nogometnu karijeru. Očekuje se da će nakon isteka ugovora s Newcastleom preseliti u Milanu gdje će živjeti s Dilettom i u potpunosti se posvetiti njoj i obiteljskom životom. Izgleda da je on završio s nogometom, a novu karijeru bi mogao imati ku glazbi koja mu je navodno velika ljubav.

Previous articleBakica uhvaćena s golemom zmijom, ne otvarajte ako imate fobiju! (VIDEO)
Next articleTradicionalni uskrsni doručak u ACI marinama okupio iznimno velik broj nautičara diljem Jadrana te opravdao optimizam uoči početka sezone

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here